Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Simona Halep nu va participa la meciul de Fed Cup de la Sala Polivalentă

 

Simona Halep nu va participa la meciul de Fed Cup dintre România și Cehia, anunțat pentru luna februarie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Anunțul a fost făcut duminică, 24 ianuarie 2016, chiar de către jucătoarea româncă de tenis. Simona Halep a postat pe contul său de Facebook un mesaj prin care a anunțat că, din cauza unei intervenții chirurgicale, este nevoită să se retragă de la meciul de Fed Cup dintre România și Cehia.

Cu părere de rău, țin să anunț că sunt nevoită să renunț la participarea la Fed Cup, deoarece voi fi supusă unei intervenții chirurgicale. Să joc la Fed Cup a însemnat și înseamnă foarte mult pentru mine, de aceea sunt dezamăgită că nu pot participa din nou alături de echipă. Ultimele 6 săptămâni au fost extrem de dificile pentru mine, având infecție la stomac, nas și ureche. Aceasta a fost una dintre cele mai grele perioade sportive, deoarece nu am avut posibilitatea să mă antrenez la capacitate maximă, chiar dacă am fost sub tratament antibiotic. Am încercat să dau tot ce am putut în Australia, dar, din cauza infecțiilor existente, din păcate am înrăutățit lucrurile, încercând să trag de mine să joc la Grand Slam”, apare în mesajul postat pe rețeaua de socializare de Simona Halep.

În mesajul postat pe Facebook, jucătoarea româncă de tenis a anunțat și că, în afara retragerii de la Fed Cup, va renunța și la participarea în turneele din Dubai și din Doha. Ea va reveni pe teren abia după ce se va recupera 100%, însă își dorește să vină la Cluj-Napoca pentru a fi alături de echipa României, măcar din tribune.

La îndrumarea medicului specialist, va trebui să suport o operație pentru a-mi rezolva o problemă existentă la nas, fiind sfătuită că aceasta este cea mai bună opțiune pentru a trata definitiv această problemă. Din acest motiv, voi fi nevoită să mă retrag și de la turneele Dubai și Doha. Următorul turneu la care voi participa va fi atunci când voi fi recuperată 100%. Totuși, sper că mă voi recupera la timp pentru a putea participa la Indian Wells. Îmi doresc să trec cu bine peste această intervenție și să mă pot deplasa la Cluj, să fiu alături de echipă, chiar și din tribună. Vă mulțumesc pentru susținerea constantă, o să vă simt lipsa în aceste săptămâni de pauză. În această perioadă, o să fac tot ceea ce este necesar să revin pe teren mai puternică și într-o formă bună”, mai apare în mesajul postat de Simona Halep.

Meciurile de Fed Cup dintre România şi Cehia, organizate de Federația Română de Tenis (FRT), vor avea loc în perioada 6-7 februarie 2016, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Cristina

Cristina

Cris este o persoană sociabilă, creativă și curioasă să descopere tot timpul lucruri noi. Uneori auto-didactă, îi plac provocările și nu renunță până nu găsește soluții la situațiile cu care se confruntă. Printre hobby-urile ei se numără cititul, excursiile, plimbatul cu bicicleta, bord game-urile, jocurile pe Playstation și vizionarea serialelor preferate. La facultate Cris a studiat jurnalismul, comunicarea mediatică, dar a urmat și cursuri de pedagogie.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *