logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Someș Delivery amenajează o piață de vechituri lângă Someș

Clujenii pasionați de obiecte vechi sunt invitați sâmbătă, 18 iunie, pe strada Gavril Muzicescu, lângă Someș pentru a participa la un târg de vechituri. Evenimentul „Oser lângă Someș” este organizat de inițiativa Someș Delivery, iar în cadrul lui orice doritor e așteptat să participe în calitate de vânzător, cumpărător, negociator, vizitator sau chibiț, participarea fiind gratuită.

Piețele de vechituri au rezistat până în ziua de azi pentru că sunt capabile să genereze o mai bună coeziune socială, eficiență ecologică și un schimb etic de bunuri și servicii. Tocmai de aceea Someș Delivery 2016 aduce oserul pe malul râului, în zona străzii Gavril Muzicescu. Dacă aveți lucruri care vă prisosesc, e momentul să scăpați de ele, făcându-i fericiți pe alții, cărora le lipsesc! Vă așteptăm de la 9:30, sâmbătă 18 iulie, între orele 10.00-16.00 cu haine, cărți, electronice, bijuterii, decorațiuni, obiecte de uz casnic, jucării și orice altceva vi se pare vandabil. Un responsabil din echipa Someș Delivery vă va ajuta să găsiți locul potrivit”, a anunțat echipa Someș Delivery.

Participarea e liberă pentru oricine, circulația mașinilor fiind închisă pe durata evenimentului Someș Delivery.

Oser lângă Someș” este organizat în colaborare cu echipa proiectului „Open Houses”, ales în urma concursul de proiecte Someș Delivery 2016 ~ Someșul Face Valuri.

Proiectele câștigătoare Someș Delivery 2016

După o săptămână în care echipa Someș Delivery și cei rămași pe lista scurtă în concursul de proiecte au încercat să recalibreze fiecare propunere în parte, pentru a o adapta cât mai bine la posibilitățile și cerințele ediției 2016, avem, în sfârșit, lista finală. Din acest moment, proiectele rămase intră într-o etapă de testare și avizare care le va pregăti pentru inaugurarea din 18-19 iunie.

Lista finală a câștigătorilor concursului de proiecte Someș Delivery 2016:

 1. La umbra crengilor — Ionuț Drogotel, Daniel Roșu, Sebastian Ciobanu
 2. Pier to pier — Alina Rizescu, Bogdan Ștefănescu, Mihai Tatu
 3. CoconoCuib — Ghiurtz Laura și Mureș Daniela
 4. Someș Mill — Előd György, Szabó Beáta
 5. SOMEPhone — SOMEteam
 6. SOMEpeople — SOMEteam
 7. Licurici — Illuminati
 8. Someș Window — Neghina Sergiu, Diana Siminic, Vasile Ofrim, Alexandru Petrea
 9. BalconyTV — Halmen József, Nagy-Györk Hunor, Stanik Bence
 10. Ambiental River — Asociația Jazz Factory
 11. Someșul inspiră — Organizația Minte Forte
 12. La pescuit — Doru Taloș
 13. Conexiune la Someș — Iulia Hurducaș, Luis Alvarez
 14. Open Houses — Dialog Urban

Someș Delivery este un proiect independent care provoacă și testează ideile comunității pentru integrarea Someșului în viața orașului Cluj-Napoca. Ediția a doua se va desfășura în 18 și 19 iunie 2016 pe segmentul de râu dintre podul Garibaldi și cel de lângă hotelul Napoca.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.