Search
Generic filters
Exact matches only

Trei conferințe dedicate mediului de afaceri, organizate în Cluj-Napoca

Săptămâna aceasta, Clujul este din nou gazda unor evenimente dedicate mediului de afaceri. Este vorba despre „Business Ladies Conference”, „Customer Care Conference” și „Cluj Sales Conference”.

Primul dintre evenimente se adresează femeilor de afaceri din Cluj-Napoca și împrejurimi, cea de-a doua conferință se adresează sectorului de relații cu clienții/publicul, iar ultima conferință din această săptămână, din oraș, este dedicată sectorului de vânzări de pe piața locală a afacerilor.

Business Ladies Conference

Pe data de 11 noiembrie, la Centrul de Cultură Urbană Casino din Parcul Central, va avea loc o nouă ediție a evenimentului „Business Ladies Conference”, organizat de Business Ladies Club. Întâlnirea femeilor de afaceri clujene va începe la ora 10.00 și va dura aproximativ patru ore.

La eveniment vor participa, în calitate de invitate, șase femei care au făcut carieră în mediul de afaceri local. Este vorba despre psihologul Hedi Hoka, o feministă convinsă și autoarea celebrei cărți „Iubesc să fiu femeie”; antreprenoarea Sigina Luca, cea care se află în spatele brandului „I love Cluj”; inginerul Andreea Voineag, team leader şi junior partner la GP Proiect; creatoarea de modă Virginia Linul, cea care a integrat frumusețea portului național în tendințele modei de astăzi; deputatul Aurelia Cristea și avocata Bianca Sime.

Timp de patru ore, acestea vor împărtăși participanților la eveniment povestea din spatele succesului lor și vor oferi sfaturi și idei noi de dezvoltare în afaceri a femeilor.

Customer Care Conference

„Customer Care Conference” este una dintre cele mai importante conferințe internaționale din estul Europei, dedicată relațiilor cu clienții și relațiilor cu publicul. Evenimentul va avea loc joi, 12 noiembrie, la Hotel Golden Tulip din Cluj-Napoca și este organizat de Conference Arena.

Conferința are ca scop oferirea unei priviri de ansamblu asupra pieței de „customer care” (relații cu publicul/clienții): de la centrele de suport telefonic pentru clienți și birourile de relații cu publicul și clienții, din interiorul companiilor sau instituțiilor publice, până la interacțiunea față în față cu aceștia.

Conferința este structurată pe patru teme mari, care încearcă să acopere cât mai multe din nevoile acestei piețe, în continuă dezvoltatoare. Cele patru teme principale se referă la: procedurile de business ale companiilor și instituțiilor publice, loialitatea față de clienți/public, angajamentul angajatorului și succesul financiar al companiilor. Aceste teme vor fi dezbătute de specialiști din diverse domenii de afaceri.

Cluj Sales Conference

„Cluj Sales Conference” este unul dintre cele mai noi evenimente dedicate vânzărilor, de pe piața locală. Ediția din acest an a conferinței va avea loc joi, 12 noiembrie, la Hotel Golden Tulip din Cluj-Napoca și are ca temă negocierea în afaceri.

Conferința este structurată sub forma unui workshop dedicat artei negocierii, care este susținut de trainerul britanic David Farley, managing director al companiei Voyage Development Solutions, un expert în vânzări, leadership, management și consultanță.

În cadrul workshopului, participanții vor avea ocazia să afle câteva elemente esențiale care ajută la formarea unui bun negociator în afaceri. Printre acestea se află: identificarea necesităților și a așteptărilor clienților; propunerea de ofertă şi utilitatea acesteia; negocierea condițiilor; stabilirea unor relații contractuale raționale sau monitorizarea proceselor de realizare a vânzărilor cu scopul satisfacerii clienților.

Participanții vor descoperi cum pot obține o creștere reală a vânzărilor, care sunt factorii ce vor influența piața, precum şi soluții la problemele cu care se confruntă în procesele de vânzare. În același timp, vor descoperi cât de importantă este cunoașterea în amănunt a nevoilor clienților pentru a le putea propune soluțiile concrete”, transmit organizatorii conferinței.

Participarea la workshop se face contra-cost, pe baza completării unui formular de înscriere.

Vezi și alte evenimente din această săptămână.

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *