logo
Search
Generic filters
Exact matches only

3 accesorii chic pentru noul an școlar

ghiozdan soy luna

Odată cu începerea școlii, părinții încep să se uite în stânga și în dreapta pentru rechizite școlare, dar și îmbrăcăminte și accesorii pe care copiii să le poarte în primele zile ale noului an școlar. Iar pentru că micuții noștri știu exact ce este la modă în cercul lor de prieteni, vor cere părinților să facă tot ceea ce le stă în putință pentru a putea fi în pas cu moda. Iată trei astfel de accesorii de care are nevoie copilul tău.

Ghiozdan

Cel mai important accesoriu din timpul școlii este cu siguranță ghiozdanul. Dacă până acum tronau personajele precum Violetta sau Elsa, ei bine, în acest an, copilul tău trebuie să aibă un ghiozdan Soy Luna, care se găsește la Mykitty.ro. Personajele îndrăgitului film Disney sunt în topul preferințelor celor mici în materie de ghiozdane copii. Ține minte că cei mici au nevoie de ghiozdane care să nu le strice postura și nici să nu le cauzeze probleme de spate. Astfel, asigură-te că investești într-un ghiozdan de calitate, în interiorul căruia va putea duce toate rechizitele necesare, fără probleme.

Penar

Așa cum orice doamnă care se respectă are un portmoneu elegant în geanta sa, la fel de important e pentru elevi să aibă un penar chic, dar care să fie și util. Îți sugerăm să păstrezi tematica de pe ghiozdan. Pe lângă asta, accesorizează penarul cu toate ustensilele de care micuța ta are nevoie: creion, radieră, riglă, stilou, corector, pixuri și creioane colorate și așa mai departe. Este important să alegi un penar care să nu devină prea aglomerat de toate ustensilele de scris pe care le conține.

Haine trendy

Un aspect foarte important de luat în considerare este și cel al hainelor pe care micuța ta le poartă în primele zile de școală. Este un lucru obișnuit ca părinți să cumpere haine noi pentru începerea anului școlar, însă, pe lângă asta, trebuie să te asiguri că fetița ta are o îmbrăcăminte adecvată vremii de afară. Astfel, construiește-i garderoba astfel încât să poată face suprapunere de articole vestimentare. Mai exact, ea poate fi îmbrăcată mai grosuț dimineața, când afară e rece, însă mai lejer la amiază, când temperaturile ne amintesc de vara care tocmai a trecut.

Ține cont de aceste trei aspecte atunci când îți pregătești copilul de noul an școlar și vei vedea cum acesta se va aventura cu interes și entuziasm în tărâmul educației.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *