Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

3 Articole esențiale pentru un nou-născut

Atunci când urmează să naști, ca și mămică vrei să te asiguri că ai deja totul pregătit pentru puiul tău care urmează să vină pe lume. Vrei să îi asiguri tot confortul și liniștea de care va avea nevoie atunci când va ajunge pentru prima dată acasă. Prin urmare, trebuie să faci o lista cu tot ceea ce este necesar unui nou-născut, pentru a fi sigură că nu omiți nimic.

Documentează-te din timp accesând site-urile online de profil. Un astfel de magazin online cu articole pentru bebeluși și copii este Bebebliss.ro.  Aici vei găsi pe lângă o gamă variată de produse și prețuri foarte atractive, și consultanți de vânzări ce pot să te ajute în alegerile tale. Pentru început, iată trei dintre articolele de care bebelușul va avea neapărat nevoie, și pe care trebuie să le ai în casă înainte ca bebe să vină pe lume.

  1. Pătuțul pentru bebeluș

Evident că pătuțul pentru bebeluș nu trebuie să lipsească. Nu vorbim aici de orice fel de pătuț ci de unul extrem de confortabil. De acest aspect va depinde confortul celui mic și este necesar să te asiguri că investești într-un articol de calitate superioară. În prezent, se pot găsi mai multe modele de pătuțuri pentru nou-născuți, însă nu toate oferă avantajele necesare unui somn odihnitor. Mai mult decât atât, este foarte important ca un pătuț de bebeluș să fie cât mai vizibil din exterior, pentru ca tu să îl poți vedea pe cel mic în timp ce ești în pat. De aceea nu este recomandat să alegi un pătuț cu cadran compact sau închis.

Ideal ar fi să optezi pentru unul cu margini din plasă transparentă sau unul cu laterală culisantă pe care o poți da la o parte ori de câte ori dorești. Nu uita nici de spațiul pe care un pătuț îl oferă pentru că și acesta este extrem de important. Dacă alegi un articol de dimensiuni mai mari atunci avantajul este că îl vei putea folosi și atunci când bebelușul va crește. Există chiar și unele modele care se pot transformă în spațiu de joacă pentru cei mici și nu ar fi deloc rău să alegi unul de acest gen.

  1. Căruciorul

Căruciorul este un alt articol esențial pentru un nou-născut, care trebuie ales cu foarte mare grijă. Unii părinți tind să aleagă cărucioarele sport pentru că sunt mai ușor de folosit și nici nu ocupă foarte mult spațiu în casă sau în mașină. O alegere de acest gen este total greșită pentru că un cărucior de tip sport nu îi va oferi bebelușului confortul de care are nevoie. Ceea ce trebuie să faci este să optezi pentru un landou în prima faza, și abia peste șase luni să achiziționezi un cărucior de tip sport.

Un avantaj extraordinar al căruciorului de tip landou este acela că poate fi transformat extrem de ușor și rapid în scoică de mașină, în care bebelușul va stă în siguranță și extrem de confortabil în timpul călătoriilor. Poți alege și un cărucior fiabil, solid, și cu roți mari, dar dezavantajul este dat de dimensiunile destul de mari ale acestuia și cel mai probabil vei avea nevoie de o mașină mai mare pentru a-l transporta. Nu uită că un cărucior pentru copii trebuie ales cu mare grijă pentru a-i oferi celui mic tot ceea ce are nevoie.

  1. Cădiță pentru nou-născut

Cădiță pentru bebe este un alt articol pe care trebuie să îl ai acasă pregătit pentru sosirea celui mic.

Cădițele care se găsesc în prezent în magazinele de profil sunt de calitate superioară și cu un design care să îl ajute pe cel mic să stea confortabil, și pe tine ca mămică să îți fie mult mai ușor să îl speli. Cădiță trebuie să fie confecționată dintr-un material de calitate superioară și lipsit de toxicitate. De asemenea este recomandat să alegi un model care are și un termometru inclus care să indice temperatura apei.

Cover - Family in a summer park. Mother in a white shirt. Cute little boy

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *