Search
Generic filters
Exact matches only

Cum alegi căruciorul perfect pentru micuțul tău

Căruciorul este una dintre cele mai practice moduri în care îți poți plimba bebelușul în parcuri sau în care îl poți lua cu tine în timp ce rezolvi diferite situații apărute. Desigur, poți purta micuțul și într-un „marsupiu” special conceput, însă, în timp, e posibil ca greutatea să îți afecteze starea de bine sau coloana. În plus, un cărucior este util chiar și atunci când mergi la cumpărături pentru că poți căra câteva cumpărături ușoare, sau o geantă cu scutece și lucruri necesare pentru copil. În cele ce urmează, îți vom oferi câteva sfaturi despre cum să alegi căruciorul perfect pentru nevoile tale.

Indiferent de cărucior, verifică greutatea maximă

Unul dintre cele mai importante aspecte de luat în considerare atunci când alegi un cărucior este legat investiția pe care o faci. Vrei să folosești cât mai mult timp acest produs, astfel că este important (și necesar) să verifici detaliile legate de greutatea maximă și dimensiunile pentru care acesta a fost creat. Astfel, poți opta pentru un cărucior adaptabil, care să poată fi folosit de la naștere și până când bebelușul atinge o greutate de aproximativ 15 kg, sau până împlinește 3 ani. Totodată, dimensiunile sunt importante pentru că trebuie să te asiguri că micuțul tău are suficient spațiu să se miște în voie, atunci când este în cărucior.

Gândește în etape

Atunci când alegi căruciorul, trebuie să te gândești și la activitățile pe care vrei să le faci cu cel mic. De fapt, este important să te gândești în etape, astfel că până la 6 luni, căruciorul tău trebuie să aibă un modul perfect orizontal, pentru că nou-născuții nu au forța necesară pentru a-și susține gâtul, astfel că au nevoie de susținere și protecție. Altfel, dacă sunt ținuți în poziție verticală sau aproape verticală, capul lor se poate apleca în față și acest lucru poate crea probleme. Din acest motiv, e mai bine să alegi fie un cărucior multifuncțional, fie unul care are doar baza și restul accesoriilor (precum scaunul) sunt cumpărate separat în funcție de nevoi.

A doua etapă e cea versatilă. Odată ce ai trecut de primele 6 luni și copilul tău stă deja singur în fundic, poți opta pentru un cărucior mai divers. Astfel, poți continua să folosești un cărucior multifuncțional, dar în același timp poți opta și pentru un cărucior care să se plieze perfect pe nevoile tale. Alege unul standard dacă ai nevoie de el pentru ieșiri, unul de jogging dacă vrei să alergi în timp ce micuțul tău se odihnește în cărucior (acesta are un sistem de suspensii mai bun decât restul cărucioarelor, dar și alte elemente de siguranță), unul pliant dacă ai nevoie să ocupe spațiu puțin atunci când nu este folosit sau unul de tip umbrelă, dacă îl vrei doar pentru plimbări ușoare.

Nichiduță.ro îți pune la dispoziție o gamă completă de cărucioare, astfel că șansele să îți găsești ceea ce cauți sunt extrem de favorabile.

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

devtalks

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *