Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Îmbrăcăminea copiilor în vacanță

Copiii sunt zburdalnici, mai ales vara, când vacanța le dă, practic, mână liberă la joacă. În anotimpul cald, este nevoie ca piticii noștri să poarte haine adecvate pentru temperaturile ridicate de afară, dar și pentru nivelul de efort pe care îl fac (alergări, sărituri, jocuri și așa mai departe). În special atunci când mergeți în vacanță într-un alt oraș sau într-o altă țară, trebuie să plănuiești ce anume vei pune cu tine, pentru că, or fi hainele pentru copii mici, dar tot există o limită pentru câte vei putea duce cu tine. Iată care sunt cele de care ai neapărat nevoie, în vacanța de vară.

Costumașe de baie

Vara este extrem de probabil să mergeți la mare în concediu, asta înseamnă că micuțul tău are și el (sau ea) nevoie de unul sau mai multe costumașe de baie. Iar dacă marea nu este în plan, cel puțin o vizită la piscină sau la ștrand tot veți face. Este important să îl îmbraci într-un costum de baie care să-i protejeze pielea sensibilă de soare, însă ai grijă să nu uiți nici de protecția solară!

Haine scurte

Mă refer, bineînțeles la fustițe, pantaloni scurți și tricouri sau maiouri. Ai grijă să pui un număr suficient din fiecare, ținând cont că, cel mai probabil, copilul tău le va murdări la joacă. Alege acele piese de îmbrăcăminte care sunt ușor de curățat și care sunt din bumbac, astfel încât pielea copilului tău să poată respira atunci când acesta aleargă sau se joacă.

Haine mai lungi

Vremea e imprevizibilă, astfel că nu știi niciodată când temperaturile se vor răci mai brusc. Din acest motiv, asigură-te că pui în bagaj și una sau două haine mai grosuțe, precum o bluziță, un hanorac și o pereche de pantaloni lungi. Pune și o pereche de papuci sport, ca să fii sigură. Nu uita nici de șosete, pentru că e posibil ca piticului tău să i se facă rece la picioare.

Prin urmare, îți recomand să pui în bagaj acele haine copii care pot fi curățate ușor, care nu au prea multă greutate și care pot fi folosite prin rotație (spre exemplu, o fustiță care poate fi purtată cu două tricouri diferite). Nu uita de una sau două piese de îmbrăcăminte pentru vreme rea și neașteptată, iar când vine vorba de încălțăminte, pune cu tine cel puțin 3 perechi: o pereche de papuci închiși (adidași sau pantofi), o pereche de săndăluțe și o pereche de șlapi pentru casă sau plajă. Acestea ar trebui să acopere toate nevoile pe care ar putea să le aibă copilul tău în perioada concediului.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *