logo
Generic filters
Exact matches only

3 aspecte de care să ții cont când alegi compania de Rent a Car

driving

De cele mai multe ori, atunci când mergi într-o călătorie, optezi pentru a închiria o mașină. În acest mod, te asiguri că ai un confort sporit în timpul călătoriei, că nu depinzi decât de tine în ceea ce privește timpul de plecare și opririle de pe drum, dar și în ceea ce privește traseul. Și totuși, trebuie să fii atent la compania de închirieri auto pe care o alegi, ca să poți fi sigur de ceea ce am spus mai sus. În cele ce urmează, te invităm să descoperi câteva aspecte de care trebuie să ții cont atunci când alegi compania de rent a car.

Verifică flota companiei

Este important să verifici flota companiei înainte să semnezi un contract. Asigură-te că agenția își reînnoiește parcul auto frecvent. Astfel, vei știi sigur că mașina pe care o vei conduce nu are probleme tehnice sau că sunt șanse mai mici ca acest lucru să se întâmple. Totodată, în acest mod diminuezi și riscul de a primi mașina zgâriată și de a trece prin neplăcerea de a dovedi că nu tu ai făcut acea zgârietură. Dacă călătorești în Cluj-Napoca, noi îți recomandăm Hermin Rent-a-car, care îndeplinește această condiție.

Verifică taxele suplimentare

Fiecare companie are o politică proprie în ceea ce privește taxele suplimentare pe care clienții trebuie să le suporte. Astfel, atunci când alegi compania de închirieri, asigură-te că nu te vei trezi cu taxe ascunse sau cu taxe adăugate fără ca acestea să fie explicate. Este important să citești contractul în întregime înainte să îl semnezi. Altfel, s-ar putea să te trezești că ai plătit o asigurare de care nu aveai nevoie, pentru că acea poliță era acoperită de asigurarea ta.

Verifică locația de ridicare/predare a vehiculului

Ca să te asiguri că nu vei întâmpina probleme în ceea ce privește ridicarea sau predarea automobilului închiriat, trebuie să te documentezi puțin despre locațiile de ridicare și predare puse la dispoziția ta de compania aleasă. Totodată, trebuie să verifici dacă ridicarea dintr-un alt loc decât cel indicat implică o taxă în plus sau dacă acest serviciu îți este oferit. Trebuie să știi că nu toate companiile oferă livrarea unui automobil la o altă locație decât cea stabilită anterior, în timp ce altele aleg să taxeze o astfel de livrare. Pe de altă parte, s-ar putea să găsești o companie care să îți ofere acest serviciu gratuit.

Aceste trei aspecte sunt considerate de majoritatea călătorilor ca fiind printre cele mai importante în alegerea companiei de închirieri auto. Cu toate acestea, cele trei caracteristici nu sunt singurele, astfel că noi îți recomandăm să verifici și câteva recenzii ale foștilor clienți pentru a te asigura că nu e „prea bun ca să fie adevărat.”

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *