Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

3 filme de văzut în weekend

Deja suntem în a doua săptămână a lunii mai, iar în weekendul din 14-15 vei putea să te bucuri de cât mai multe lucruri. Asta deoarece vremea va avea destul de mult soare, iar temperaturile se vor încadra în media normală a acestei luni.

Totuși, pentru cinefili sau pentru cei care nu vor să se plimbe în acest weekend, o să vă recomand trei filme pe care le puteți vedea la cinema.

Căpitanul America: Războiul Civil

Încă de pe 6 mai în sălile de cinema din România este disponibil filmul Căpitanul America: Războiul Civil. Până acum, se pare că acesta este cel mai reușit film cu super eroi din multitudinea de pelicule lansate în acest an. Pe scurt, Terra se află într-un pericol pe care îl cauzează Ultron. Guvernele de pe mapamond susțin că supereroii ar trebui să se deconspire autorităților, iar această decizie poate stârni un război civil între ființele cu puteri supranaturale.

Cartea Junglei

Disponibilă și în varianta 3D, Cartea Junglei este una dintre animațiile cele mai reușite din 2016. Este apreciată de cinefili ca fiind pelicula care reușește să îmbine elementele specifice copilăriei într-un cadru plăcut și pentru adulți. Astfel, vechea poveste din cartea lui Rudyard Kipling are o nouă ecranizare. Povestea este aceeași, cea care îl are în centrul acțiunii pe micuțul Mowgli și care este însoțit în aventura sa prin pădure de foarte multe animale. Aventurile lui Mowgli au un puternic caracter moralizator, care se va dovedi a fi foarte plăcut pentru cei mici.

Atac de ziua națională

Iubitorii de filme de acțiune au în acest weekend ocazia să se delecteze cu Atac de ziua națională (Bastille Day). Pelicula are în centru un simplu hoț de buzunare, pe Michael Mason. El trăiește în Paris, iar în una dintre zilele sale obișnuite, fură o poșetă. Aceasta îl face să fie spionat de CIA, organizație care trimite un agent, pe Sean Bridar, pentru a deconspira o rețea criminală foarte mare. Pentru Michael și Sean încep 24 de ore foarte intense, în care ei trebuie să se bazeze unul pe celălalt pentru a supraviețui în lupta cu membrii rețelei.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *