logo
Search
Generic filters
Exact matches only

4 sfaturi pentru zborurile low cost

Zborurile low cost pot fi extrem de utile atunci când pleci într-o vacanță și nu vrei să îți cheltuiești jumătate din buget pe transport. Ca să maximizezi această călătorie, e nevoie să cunoști câteva trucuri. În cele ce urmează îți vom împărtăși 4 astfel de trucuri, care să te ajute să economisești bani la capitolul transport, pentru a te putea bucura de vacanță așa cum se cuvine.

Fii flexibil

Dacă locuiești într-o zonă unde există mai multe aeroporturi în apropiere, încearcă să fii flexibil în ceea ce privește aeroportul pe care îl alegi. Spre exemplu, o cursă low cost de pe aeroportul din Cluj poate fi mai scumpă decât aceeași cursă din Târgu Mureș. Astfel, poți economisi câțiva bănuți, chiar și în condițiile în care închiriezi o mașină pentru deplasarea către și de la aeroport.

Ai răbdare

Un lucru foarte important atunci când cauți un preț bun pentru următorul tău zbor este să ai răbdare. Specialiștii în domeniu recomandă să urmărești puțin evoluția prețurilor înainte să cumperi biletele spre destinația dorită. Te poți folosi de diverse site-uri care analizează modul în care prețurile biletelor de avion cresc sau scad și care îți recomandă momentul potrivit pentru a achiziționa locurile dorite la cel mai bun preț.

Folosește private browsing

Atunci când studiezi prețurile unei călătorii cu avionul, asigură-te că faci asta din modul incognito sau privat al browserului tău. Asta pentru că, atunci când intri pe un sire în mod repetat, ești recunoscut ca un vizitator recurent, lucru care ar putea face ca prețurile biletelor de avion să nu scadă la prețul cel mai bun. Când intri în modul incognito, ești considerat un vizitator nou, iar asta poate fi în avantajul tău.

Urmărește destinația nu datele

Încearcă ca atunci când rezervi locurile pentru o nouă călătorie cu avionul să acorzi mai multă atenție destinației pe care o alegi și nu datelor în care vrei să mergi și să te întorci. În cazul în care poți face asta, lasă datele de tur și retur să fie flexibile, pentru că astfel poți obține prețuri mult mai bune.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai importante trucuri pentru a obține cel mai bun preț atunci când cumperi bilete de avion. Tu ce trucuri folosești?

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published.