logo
Generic filters
Exact matches only

Borcane și sticle pentru toată lumea

Borcan cu dulceață
sursa: Freepik.com

Iubim vara, pentru că ne dă cele mai gustoase fructe. E anotimpul perfect pentru acestea, ca să se coacă și să fie servite de toți pofticioșii. În plus, fructele se transformă în cele mai dragi preparate, pe care le iubim încă din copilărie: gem, dulceață, compot și multe altele.

Cu toate că sunt dintre acele mâncăruri care nu lipsesc de la masă, fie că vorbim de micul dejun sau un desert, puțini dintre noi ne-am gândit câtă atenție trebuie să oferim acestora, în mod special modului de depozitare, pentru a nu-și pierde și aromă și savoare. Astfel, data viitoare când ne gândit la preparate conervate, să nu uităm că au fost depozitate cu multă atenție în ambalaje și borcane atent selecționate. Pentru asta, cea mai mare grijă o oferă cei de la borcane.ro

Borcane.ro a luat viață acum aproape 30 de ani și, scopul lor principal este de ajuta cât mai mulți producători care au nevoie de vase și recipiente de sticlă pentru a-și depozita toate cele necesare. Au o gamă largă de borcane, sticle, capace și alte produse auxiliare, de diferite forme și mărimi, pentru a satisface toate persoanele care au nevoie în permanență de acest gen de produse.

Pentru a oferi cele mai bune servicii, de gestionarea acestor produse se ocupă peste 50 de persoane care se asigură întodeaună că oferă servicii superioare și care să mulțumească fiecare cumpărător.

Dispun de o cămară plină de sticle și borcane, cu o gamă variată de clienți, de la gospodine harnice care doresc să își depoziteze cele mai proaspete dulcețuri, până la mari afaceri, care au nevoie în permanență de recipiente de sticlă.

Pe site se găsesc o multitudine de variante de borcane, sticle, capace, dopuri, produse de vinificație și mărturii de nuntă, produse care cu siguranță au fost necesare măcar o dată, oricărei persoane. Acestea sunt potrivite pentru a fi păstrate în stare perfectă de la băuturi alcoolice până la murături, dulceață, siropuri și nu numai. Mai pot fi folosite și pentru total alte întrebuințări, pentru a da valoare locuinței sau pentru a fi folosite drept suport pentru lumânări sau orice alte obiecte.

Borcanele sunt cele mai cumpărate produse, existând un număr foarte mare de modele foarte diferite și interesante pentru nevoile fiecăruia. Se găsesc borcane mici și mari, cu dimensiuni sub 370 de ml până la produse care au peste 1000 de ml. Pe lângă mărimi se pot achiziționa și borcane care au forme sau chiar culori foarte interesante, în formă de inimă, stea sau zig-zag. Pentru fiecare borcan în parte există și câte un capac potrivit, pentru a oferi cumpărătorilor pachetul complet.

Sticlele au și ele design-uri și forme întradevăr speciale, fiind găsite sticle potrivite pentru orice nevoie. Se pot cumpăra sticle potrivite pentru siropuri și sosuri, pentru ulei, țuică și vin. Și acestea au diferite mărimi, butoiașul cu robinet fiind cel mai mare produs din această gamă, care are 7,5 litri. Există și sticle cu forme foarte interesante, putând fi găsite și sticle în forma unor viori.

Descoperă întreaga gamă de sticle și borcane pe Borcane.ro și alege produsele care se potrivesc nevilor tale.

 

Citește mai multe despre ce poți face cu borcanele după ce ai savurat compoziția acestuia

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *