logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cele mai nepotrivite cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților

Ziua Îndrăgostiților reprezintă celebrarea iubirii alături de partener sau parteneră, dar și oferirea de cadouri jumătății tale. Cadoul reprezintă un gest frumos de apreciere, mulțumire sau afecțiune față de o persoană. Cu toate acestea, trebuie să știm că există și cadouri nepotrivite.

Care sunt cele mai nepotrivite cadouri pentru Valentine`s Day?

În această perioadă, piața este suprasaturată de diverse cadouri pentru Ziua Îndrăgostiților. Multe dintre acestea sunt o alegere proastă.

Electrocasnice

Ziua Îndrăgostiților celebrează iubirea, atașamentul dintre parteneri. Oferirea de aparate electrocasnice este un cadou neinspirat. Ce persoană și-ar dori să primească electrocasnice în această zi? Sfatul nostru este să oferiți acest tip de cadouri cu alt prilej.

Aranjamente comestibile

Poate că vi se par drăguțe, însă știm cu toții că femeile iubesc florile naturale. Dacă îți dorești să-ți impresionezi partenera, optează pentru un buchet de flori, cu siguranță va fi foarte apreciat.

Lenjerie de pat

Ca și în cazul electrocasnicelor, lenjeria de pat este potrivită cu alte ocazii, nu într-o zi în care îți dorești să-ți arăți dragostea față de parteneră.

Haine

Hainele fac parte din categoria cadourilor riscante. Este dificil să achiziționăm îmbrăcăminte care să aibă o mărime potrivită jumătății noastre. Oricât de bine o cunoaștem, uneori mărimile nu corespund, iar gusturile, știm cu toții cât este de dificil: uneori cumpărăm un articol vestimentar pentru noi, ne place, iar după achiziționare nu mai suntem atât de convinși că am făcut cea mai bună alegere. Pentru a evita eventualele probleme în cuplu, sfatul nostru este să cumpărați alte tipuri de cadouri de Valentine`s, nu haine.

Abonament la sala de fitness

Nu este cel mai potrivit cadou. De ce? Răspunsul este simplu: dacă jumătatea voastră are probleme cu greutatea, riscați să o jigniți. Mai mult, dacă v-ați gândit să îi faceți un astfel de cadou partenerei voastre, mai bine renunțați. Va interpreta acest gest ca o nemulțumire pe care o aveți față de ea.

Produse cosmetice

Ca în cazul hainelor, este dificil să oferim asemenea cadouri. Dacă pentru o femeie, achiziționarea și oferirea de produse cosmetice nu este o alegere dificilă, în cazul bărbaților, lucrurile stau total diferit. Sfatul nostru, este să nu oferiți un produs cosmetic iubitei voastre, fiindcă nu o să știți cu exactitate care sunt produsele care se potrivesc pentru tenul acesteia, sau brandurile pe care le preferă. Optați pentru alte tipuri de cadouri, va fi mult mai simplu.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *