cataraturi-indoor
cataraturi-indoor

Cinci idei de petrecere a timpului liber “indoor”, pe timp de toamnă

Dacă primăvara și vara putem să desfășurăm activități în aer liber, toamna suntem nevoiți să ne reorientăm și să petrecem timpul liber în alt mod din cauza temperaturilor scăzute.

De la dans și pictură la „sport extrem”, ideile de activități indoor pe timp de toamnă sunt variate și pentru toate gusturile:

Escaladă în sală

Mai ales în orașele mari, există săli pentru cățărat, o activitate potrivită pentru toate vârstele. Este metoda perfectă pentru a scăpa de stres după o zi intensă la muncă sau la școală. De asemenea, vă ajută să vă dezvoltați musculatura și să vă mențineți tonusul. O sală de escaladă este locul ideal pentru petrecerea timpului liber alături de prieteni sau familie.

Lecții de dans

Dansul este genul de petrecere a timpului liber care ne relaxează, dar și ne ajută să ne menținem în formă. Aproape orice oraș are un club care oferă lecții de dans pentru toate gusturile. Dansul ne ajută să ne facem prieteni noi, ne scapă de stres, ne crește stima de sine, întărește oasele și musculatura.

Origami

Arta îndoirii hârtiei pentru a crea diferite forme este o metodă potrivită de relaxare și petrecere a timpului liber. Poate fi practicat alături de întreaga familie și nu trebuie neapărat să mergeți la un specialist pentru lecții de origami. Pe internet găsiți tutoriale despre tehnica îndoirii hârtiei astfel că puteți sta acasă. Este o activitate care vă stimulează creativitatea, imaginația, vă ajută să vă dezvoltați răbdarea.

Pictură pe sticlă

Este genul de activitate potrivită atât pentru cei mici, cât și pentru adulți. Nu costă mult, nu aveți nevoie decât de puțin talent și răbdare. După o zi stresantă la locul de muncă, una sau două ore de pictură pe sticlă vă va încărca bateriile pentru următoarea zi. Vă dezvoltă creativitatea și imaginația, vă ajută să vă faceți prieteni noi și să vă dezvoltați comunicarea.

Decorațiuni de Crăciun

Sărbătorile de iarnă sunt la un pas distanță așa că decorațiunile pentru casă și brad sunt necesare. Dacă sunt făcute manual sunt mai speciale și pot fi cadoul potrivit pentru cei dragi. La fel ca și în cazul origami, nu aveți nevoie de îndrumarea unui specialist, este suficient să căutați pe internet idei simple pentru realizarea acestor decorațiuni.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com