Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
londra_1
londra_1

City break de toamnă cu buget redus

Reiterăm importanța bucuriilor de toamnă și a bogățiilor culinare care, parcă de nicăieri, își fac apariția. Totuși, nu putem să ne bucurăm doar pentru fructe și legume, căci la un moment dat chiar și ele ne fac să așteptăm un alt anotimp. Cu toate acestea, știu eu un motiv pentru care toamna va rămâne perioada cea mai așteptată de fiecare dintre noi, iar acesta se transpune în posibilitatea de a face un city break in marile capitale europene, cu bilete sub 100 de euro. Ține minte, însă, că deplasarea ta ar putea fi drastic redusă dacă preferi să realizezi city break-ul în timpul săptămânii.

Larnaca (Cipru)

larnaca_63637083

Sursa foto: © Leonid Andronov

Cu temperaturi de până la 30 de grade pe tot parcursul lunii octombrie, Larnaca este alegerea ideală pentru această toamnă. Plajă, băi fierbinți, jacuzzi sau vizite de-a lungul frumoasei regiuni, oricare din aceste activități (sau chiar toate) pot fi realizate în timpul unui city break. Pentru 4 zile în Larnaca, zburând cu o companie low-cost, o persoană va plăti în jur de 268 RON pe bilet. Însă, avem un pont – două bilete pentru două persoane și un bagaj de cală reduc considerabil suma totală, ajungându-se la 380 RON per bilet – o sumă sub 100 de euro.

Londra (Marea Britanie)

londra_49652572

Sursa foto: © Sborisov

Din experiență, Londra e un oraș incredibil indiferent de anotimp. Cu toate acestea, financiar vorbind, toamna este perioada ideală pentru a te încadra în 100 de euro, bani plătiți pe bilete. Astfel, pentru 3 zile petrecute în Marea Britanie, un bilet poate ajunge la 70 de euro, în funcție de momentul în care ai decis să cumperi biletul. De la aeroport și până în centrul orașului, vei fi nevoit să parcurgi distanța cu un autocar, însă prețul unei astfel de călătorii este de 11 euro. În baza unui calcul rapid, chiar și așa drumul dus-întors nu atinge bugetul de 100 de euro.

Istanbul (Turcia)

istanbul_63155763

Sursa foto: © Deniz Bayram

Istanbul rămâne destinația ideală pe timp de toamnă, perioadă în care pot fi admirate culorile și arhitectura orașului. Fiind luna octombrie, diferite companii aeriene au oferte care atrag foarte mult, întrucât un bilet dus-întors poate fi cumpărat doar cu 99 de euro. Însă, acest preț include și două bagaje de mână și unul de cală, de maxim 23 de kilograme. Adițional, toți clienții zborului beneficiază de serviciu de catering la bord, ceea ce ne face să ne gândim de două ori cam cât de greu ne-ar fi să lipsim câteva zile de la serviciu pentru un asemenea sejur.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *