Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Cizme chelsea pentru bărbați – cu ce stil se potrivesc?

Odată cu trecerea timpului, bărbații adoptă noi stiluri vestimentare, adaptate la moda din prezent. Un element important când vine vorba de alegerea îmbrăcămintei, îl are încălțămintea. Pe lângă confortul pe care-l oferă, acestea trebuie să se integreze perfect cu ținuta.

Fie că vorbim de modele sport, elegante sau casual, încălțămintea trebuie să fie confortabilă, să se potrivească perfect piciorului și totodată să completeze ținuta vestimentară. Atenția, de data aceasta ne-o oprim asupra ghetelor până la nivelul gleznelor pentru bărbați.

Ghetele chelsea practice pentru bărbați reprezintă una dintre tipurile de încălțăminte cele mai confortabile, fiind totodată și elegante, ușor de asortat indiferent de stilul vestimentar. Putem atribui ghetele mai multor stiluri, în funcție de personalitate și preferință însă, mai jos vom descoperi două dintre cele care le integrează perfect în stilul vestimentar.

Cu ce stil vestimentar se potrivesc ghetele chelsea?

  1. Casual

Stilul de zi cu zi este cel mai practic și mai des întâlnit la bărbați. Presupune să nu existe o conduită a ținutei, motiv pentru care se poate opta pentru ceva clasic, lejer. Cele mai frecvente piese vestimentare întâlnite la stilul casual sunt blugii și tricoul, asortat cu diverse alte obiecte vestimentare.

Cizmele chelsea completează perfect o ținută casual, asortându-se atât cu stilul clasic, cât și cu o cămașă, o bluză sau un tricou polo. Fiind cel mai comun stil, îl întâlnim adesea la bărbații cu care interacționăm, cei din familie, colegi sau apropiați.

  1. Elegant

Când vine vorba de o ținută elegantă, adesea, printre piesele vestimentare ale persoanelor de sex masculin se regăsesc cămășile, jeanșii închiși la culoare, pantalonii de stofă, sacourile și tricourile clasice. Acestea se completează perfect cu încălțămintea din piele, pantofi sau ghete.

Și în cazul stilului elegant, ghetele de bărbați chelsea merg perfect la o pereche de pantaloni închiși la culoare și o cămașă elegantă. Pot fi purtate oricând și oriunde, atâta timp cât se completează perfect cu celelalte piese vestimentare.

Astfel, dacă vrei să fii în pas cu moda, dar și să porți o încălțăminte confortabilă, îți recomandăm ghetele de la Tommy Hilfiger care pot fi accesorizate cu orice stil vestimentar, în funcție de preferințele tale.

Cover - Sursă foto: freepik.com

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *