logo
Generic filters
Exact matches only

Clujul – poarta Transilvaniei spre destinații europene

Sursă foto: dreamstime.com

Aeroportul Internațional din Cluj-Napoca este unul dintre cele mai intens circulate aeroporturi din Transilvania. Acesta are zboruri spre destinații europene și din afară, iar cei care călătoresc de aici nu sunt doar clujenii. În plus, prețurile biletelor de avion sunt, în general accesibile. Dacă urmează să treci prin Cluj în drum spre destinația ta de vacanță (Riviera Franceză sună extrem de bine!), iată ce îți recomandăm să faci:

Hai cu o zi înainte!

Dacă poți, îți sugerăm să ajungi în Cluj-Napoca cu o zi înainte de plecarea cu avionul. Astfel, te vei asigura că nu ești constrâns de mijloace de transport care întârzie și nu riști să pierzi zborul. În plus, nu va fi nevoie să ajungi în avion epuizat, din cauza timpului limitat pe care îl ai la dispoziție. Te poți caza o noapte la o pensiune din oraș și astfel ai timp să te odihnești și poate chiar să vizitezi împrejurimile.

În Cluj, închiriază o mașină

Indiferent dacă asculți sfatul anterior și vii cu o seară înainte sau că există o diferență mare de ore între momentul în care ajungi în Cluj și cel în care pleci (sau, de ce nu, când te întorci), îți sugerez să închiriezi o mașină ca să te miști în voie prin oraș. O firmă de închirieri auto Cluj îți poate fi de folos în acest sens, mai ales dacă prețurile pentru o mașină închiriată sunt economicoase. Astfel, îți vei putea duce bagajele dintr-un loc într-altul și te vei putea deplasa cu ușurință prin oraș. În plus, vei putea merge să mănânci la restaurantul pe care ți-l dorești, sau să vizitezi ceva prin jur până când trece timpul.

Lasă-ți loc de o masă liniștită

Clujul e un oraș mare, asigură-te că, atunci când te îndrepți spre oraș, faci asta cu suficient timp la dispoziție cât să ajungi la aeroport în timp util. De fapt, noi îți sugerăm să aloci ceva mai mult timp decât necesar, ca să fii sigur că, în cazul unei eventuale întârzieri, nu îți vor fi date peste cap toate planurile. Iar dacă rămâi cu puțin timp la dispoziție, partea bună e că poți servi o masă sau o cafea într-un loc apropiat, ca să-ți treacă timpul.

În cele din urmă, îți recomandăm să vizitezi și orașul, sau chiar județul Cluj, pentru că vei găsi multe obiective interesante!

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *