logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cum să te îmbraci într-o zi de toamnă friguroasă

Poate fi atât de greu să te trezeşti într-o dimineaţă friguroasă de toamnă şi chiar mai greu să ieşi afară din casă, căci vremea e ploioasă şi este mai bine la căldură. Şi totuşi, toamna este un anotimp în care activitatea noastră profesională sau şcolară se desfăşoară din plin aşa că trebuie să ne mobilizăm şi să ne pregătim încă de dimineaţă pentru ziua care urmează.

Un lucru foarte important pe care majoritatea dintre noi îl au în vedere la începutul fiecărei zile este legat de modul cum se îmbracă. Atunci când afară este toamnă şi e foarte frig este bine să ne facem bine planurile că nu cumva să ne fie frig, să ne trezim că suntem mai dezbrăcaţi decât restul persoanelor de pe stradă, că ne plouă pentru că am uitat umbrela sau că avem apă în papuci pentru că am uitat să schimbăm teneșii cu ghetele sau cizmele de sezon.

Iată o listă care ar trebui să va ghideze atunci când vă gândiţi cum să vă îmbrăcaţi într-o dimineaţă friguroasă de toamnă:

Dacă afară plouă şi uneori chiar dacă nu plouă încă la primele ore ale dimineţii este bine ca în zilele friguroase de toamnă să luaţi umbrela cu dumneavoastră. Că să fiţi mai sigur puteţi consulta informaţiile de la meteo.

Dacă este foarte frig, nu este ruşine să purtaţi încă de acum o pereche de mănuşi. Există o gamă variată de mănuşi pe piaţă, unele nu atât de groase precum cele pentru iarnă. Dacă totuşi simţiţi că v-ar fi prea cald cu mănuşi, puteţi opta pentru o pereche de mănuşi decupate, fără degete sau cu această zona detaşabilă. Mănuşile din piele sunt o alegere potrivită pentru acest sezon.

Îmbrăcaţi-vă stratificat. Adică nu luaţi un pulover extrem de gros sub care să nu mai aveţi nimic decât un maieu sau sutien. Puteţi alegeţi un pulover descheiat peste o bluza mai subţire sau peste o cămaşă.

Atenţie cum va încălţaţi. Este vrema să apelaţi la ghete şi cizme călduroase. Pantofii pot fi folosiţi, dar dacă afară plouă, veţi descoperi că mai ales cei mai decupaţi nu sunt deloc practici. Important rămâne să vă simţiţi confortabil şi să nu va fie frig ca să nu răciţi.

Alegeţi accesorii care să vă ţină de cald: fulare, eşarfe, bentiţe, căciuli, pălării.

Nu uitaţi paltonul sau gecile groase. Dacă afară plouă poate veţi considera că un palton prea lung vă poate împiedica să vă mişcaţi în voie. În plus, se poate îmbiba de apă la baza şi poate părea inestetic.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *