Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

De ce ai face un city break în Sibiu?

Sibiu este unul dintre cele mai frumoase orașe din țara noastră, așa că de ce nu ai face un city break acolo? În cazul în care nu ai suficiente motive pentru a porni imediat spre această destinație, în cele ce urmează, îți voi oferi eu o sumedenie de motive pentru care merită să vizitezi fosta Capitală Culturală Europeană cât mai curând.

Există o mulțime de obiective turistice

Sibiul este amplasat în apropiere de munții Făgăraș și, deci, este lesne de înțeles de ce există multe lucruri de văzut în zonă. În oraș, poți vizita Turnul Sfatului, Piața Mică și Piața Mare, Podul Minciunilor și multe altele. Așadar, când vrei să vizitezi zona, asigură-te că îți rezervi cel puțin o zi pentru a parcurge toate obiectivele fără grabă. Cu toate acestea, orașul nu este singurul care merită vizitat. Și împrejurimile merită văzute, iar cel mai bine faci asta deplasându-te cu mașina. Dacă vrei să prezinți Transfăgărășanul unui prieten care vine din străinătate, spune-I că poate închiria o mașină direct din aeroport, ca să se poată plimba în voie pe cel mai frumos drum din România.

Poți participa la diferite festivaluri

Dacă îți planifici vacanța într-o anumită perioadă a anului, poți fi prezent la diverse festivaluri care au loc în zonă. Dintre acestea, îți recomand să optezi pentru Festivalul de Teatru de la Sibiu, CibinFEST sau chiar să vizitezi orașul când este prezentă și caravana TIFF.

Poți merge la schi

Iarna, când stratul de zăpadă este consistent și temperaturile prielnice, poți călători în zona Sibiului pentru a schia. Nimic nu e mai frumos în anotimpul rece, decât să petreci o zi în munții plini de zăpadă, schiind și servind o ciocolată caldă sau un vin fiert.

Poți avea o aventură culinară

Cunoști deja faimosul salam de Sibiu, așa că de ce să nu îl guști la el acasă? Pe lângă asta, ai acces la diferite restaurante care servesc preparate internaționale delicioase. Te poți bucura de acestea în timp ce vizitezi orașul.

După cum vezi, motive pentru a vizita Sibiul există cu duiumul, iar cele pe care le-am enumerat eu mai sus sunt doar câteva dintre acestea. Sunt convinsă că, dacă e nevoie, îmi vei putea spune și tu alte motive pentru care merită vizitat acest oraș, însă, am să te las să le descoperi în timpul vizitei tale acolo.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *