logo
Generic filters
Exact matches only

Decorațiuni DIY pentru iarnă

Sursă foto: dreamstime.com

Toată lumea este într-o căutare de continuă de lucruri cu care să dea o nouă înfățișare locuinței cu ocazia Crăciunului. Îți trebuie doar ceva răbdare și puțină îndemânare ca iarna aceasta să îți decorezi casa ieftin și inedit.

Glob cu zăpadă

E foarte posibil ca în copilărie să fi avut un glob de genul ăsta. E foarte simplu să îl faci, de fapt. Ai nevoie de un borcan, glicerină (o găsești la farmacie), sclipici, lipici rezistent la apă și un obiect mai mic care o să fie în interior.

Cană inscripționată

Acesta poate fi și un cadou potrivit pentru un cuplu. O să îți trebuiască două căni albe, simple, și un marker care să poată scrie pe porțelan. Imaginația ta ar trebui să scoată la iveală câteva modele destul de reușite.

Plic cu reni

plicSursa foto: Teatoimeta

Poți să pui o felicitare de Crăciun într-un plic creativ. Îți trebuie un plic, hartie colorată, un foarfece și buline adezive. Decupează pe o culoare aflată în contrast cu plicul coarnele renului. Lipește-i două buline albe în locul ochilor și una în locul nasului. Poți să conturezi detaliile cu un marker sau un pix.

Brioșa-ren

Chiar și mesei tale îi poți aduce câteva lucruri creative. Un exemplu este renul făcut cu o brioșă. Ai nevoie de o brioșă cu glazură de ciocolată, covrigei, un biscuite, câteva bomboane albe și negre, puțină ciocolată lichidă. Ar trebui să reușești fără prea mult efort să faci un ren asemănător celui din imagine.

Sanie cu dulciuri

Îți trebuie lipici și multe dulciuri. Folosește-ți creativitatea și poți realiza ceva asemănător ca sania din videoclip.

Fulg de zăpadă din bețe de înghețată

Dacă ai la îndemână niște bețe de înghețată, le poți lipi și să formezi un fulg de zăpadă. După ce reușești să realizezi fulgul, îl poți vopsi într-o culoare care crezi că ți se potrivește.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *