Search
Generic filters
Exact matches only

Trucuri pentru buze de invidiat în sezonul rece

lip

Pe timpul iernii, deshidratarea e în toi – atât la nivelul mâinilor, cât și pe nas, obraji și nu în ultimul rând, buze. Bineînțeles, acesta nu este deloc un deziderat al femeilor, motiv pentru care fiecare dintre noi adoptă trucuri dintre cele mai interesante și eficiente pentru a pune capăt acestui obicei care persistă de la an la an. Cu toate acestea, uneori nu poți să te bucuri de rezultate fabuloase imediat, însă buzele trebuie neapărat să iasă în evidență (în sensul bun al cuvântului), cu orice preț. Acestea fiind spuse, în cazul în care vrei să cunoști mai multe despre acest subiect, rămâi cu noi și descoperă trei trucuri pentru buze de invidiat în sezonul rece!

Balsam de buze realizat din ulei de cocos, vaselină și alte arome

Fiind ingrediente naturale, o combinație a acestora conduce la o barieră pe care să o aplici pe buzele tale. Uleiul de cocos contribuie la hidratarea buzelor tale, motiv pentru care se vor menține moi și frumoase pentru o perioadă mult mai lungă de timp.

Îndepărtează celulele moarte

Înainte de a te apuca de orice strategie pentru a avea buze de invidiat în sezonul rece, este imperios necesar ca acestea să fie curate și să nu aibă nici un fel de celule moarte pe suprafața lor. Pentru acest lucru, asigură-te că ai o periuță cu perii moi, cu ajutorul căreia să înlături, în fiecare dimineață, celulele moarte. Astfel, vei avea un start de zile mari! O altă sugestie este să folosești un scrub natural, făcut din miere și granule de zahăr pentru a-ți exfolia buzele.

Masează buzele cu miere

De două ori pe săptămână, ai putea să te orientezi spre remedii naturiste, prin intermediul cărora să te asiguri că buzele tale sunt în regulă și gata pentru o nouă zi. De aceea, aplică o cantitate bună de miere pe buze și așteaptă până când acestea sunt, într-un final, pregătite să înfrunte frigul de afară. În plus, pentru un efect de durată, masează-le câteva minute.

Astfel, cele trei trucuri pentru buze de invidiat în sezonul rece își vor face efectul dacă sunt aplicate într-un mod repetat, și nu izolat. În final, rezultatul va fi cel scontat, cu puțin efort și foarte puține ingrediente de care trebuie să faci rost pentru a le obține. Buzele tale vor fi bine păzite pe timp de iarnă.

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *