Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
DanCiulea_LollyBoom
DanCiulea_LollyBoom

[Interviu] Dan Ciulea – „LollyBoom este pentru copiii de la 2 la 102 ani”

Bloggerul clujean Dan Ciulea s-a implicat în diverse proiecte care implică într-un fel sau altul comunitatea clujeană, dar poate cel mai interesant proiect în care este implicat acesta este LollyBoom – cel mai mare festival dedicat familiei, din România. Am stat de vorbă cu acesta și i-am adresat câteva întrebări legate de acest eveniment. T30

Cui se adresează festivalul LollyBoom?

Tematica acestui festival este una extrem de vastă. În consecință, festivalul este pentru copiii de la 2 la 102 ani. Este un festival al familiei pentru toate vârstele.

Spuneți despre acest eveniment că este „cel mai mare festival din România dedicat familiei”. Cum ați reușit asta?

Cred că în mare parte se datorează participanților care rezonează cu ideea festivalului, cât și munca depusă cu drag pentru ca familiile prezente  să petreacă timp de calitate alături de cei dragi.

17814479_1945601742339242_4374276835096151945_o
Sursa foto: Lollyboom
Sursa foto: LollyBoom

Cum ai ajuns să te implici tu în organizarea LollyBoom?

Ideea cu acest festival era de mult timp în discuție, doar că nu am găsit persoanele potrivite. Dar în anul 2015, împreună cu colegii de la București am conturat prima ediție LollyBoom.

Cum a evoluat, după părerea ta, acest festival?

Consider că parcursul festivalului este unul promițător. Cu fiecare ediție ne bucurăm de tot mai mulți participanți, aspect care evident nu poate decât să ne încânte pentru că acest festival este dedicat lor în totalitate, iar activitățile din cadrul festivalului sunt mai numeroase și oamenii rezonează cu povestea LollyBoom.

Care este partea ta preferată din LollyBoom?

Cu siguranță partea preferată din festival este aceea în care observ zâmbetele de pe chipul oamenilor care își petrec timpul alături de cei dragi și se bucură de diversele activăți desfășurate în perioada festivalului.

13315385_1784977981734953_201337165105614864_n
Sursa foto: Lollyboom

Sursa foto: LollyBoom

Intenționați să duceți acest festival și în alte orașe din țară? Dacă da, în care?

Ar fi păcat pentru comunitate să nu fie și în alte orașe. Momentan suntem în discuții cu autoritățile competente din Bacău, Sibiu și Oradea.

LollyBoom a început ca un festival dedicat în principal copiilor. Deci, care sunt activitățile care te fac să redevii copil?

Mai mult decât activitățile, este întreaga atmosferă de poveste care cuprinde Parcul  Central și te face să redescoperi și să retrăiești momentele minunatei ale copilăriei.

13320724_1788506328048785_4089231614284567373_o
Sursa foto: Lollyboom
Sursa foto: LollyBoom

Ce le recomanzi celor care vor să participe la ediția din acest an a festivalului?

Vreau să le transmit că singurele condiții pentru participarea la festival sunt să aducă cu ei veselia, voia bună și multă energie. Și bineînțeles să încerce să cuprindă majoritatea activităților pentru că nu vor regreta.

În fiecare an reușiți să strângeți bani pentru diverse cauze. Ce acțiuni caritabile veți întreprinde în timpul festivalului din acest an?

În cadrul festivalului din acest an va fi amplasat un community corner unde vor fi prezenți o parte din membri activi care se implică în cauze caritabile printre care amintin Asociații Magic People, CERT-Transilvania, Asociația Creștina-Something New, Beard Brothers și alții care vor dori să se implice.

Ce alte proiecte notabile pui la cale?

Proiectele pe care doresc să le realizez împreuna cu partenerii fac parte din sfera acțiunilor caritabile, deoarece suntem în discuții să ducem la nivel național proiectul Nepoți de Crăciun. Pe partea de evenimente comunitare, după cum am mai discutat, vrem să implementăm festivalul LollyBoom în orașele Bacău, Sibiu, Oradea și Brașov.

Cover - Sursa foto: Lollyboom
Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *