Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
afis WeddFest mic
afis WeddFest mic

[Interviu] Weddfest – „Venind la târg, poți să îți organizezi întreaga nuntă în 3 zile sau mai puțin”

Târgul de nunți Weddfest va avea loc în weekendul 20-22 ianuarie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Expoziția se află la cea de-a doua ediție și adună sub același acoperiș profesioniști din toate domeniile asociate cu o nuntă (rochii de mireasă, fotografie, videografie, decorațiuni, hair&makeup și așa mai departe). Astfel de expoziții sunt menite să ușureze munca celor care își organizează nunta, facilitându-șe accesul la o gama variată de servicii și produse.

Pentru că știm cât de greu este să organizezi o nuntă fără ajutor, am stat de vorbă cu organizatorii târgului și le-am adresat câteva întrebări care să îi ajute pe cei care vor să-și unească destinele în viitorul apropiat. Dacă și tu urmează să te căsătorești, te invităm să citești în continuare, pentru a afla mai multe despre cum te poate ajuta participarea la un târg de nunți.

Ce fel de servicii și produse pot găsi la Weddfest cei care urmează să se căsătorească?

De la cele mai mici detalii până la cele mai importante produse/servicii, care presupun organizarea nunții. Practic, venind la târg, poți să îți organizezi întreaga nuntă în 3 zile sau mai puțin. Viitorii miri vor găsi în cadrul târgului o gamă vastă de oferte, fiind prezenți reprezentanți ai unor săli de nunți, decorațiuni, aranjamente florale, invitații de nuntă, mărturii, wedding planneri, servicii foto-video, cabine foto, până la saloane de rochii de mireasă, saloane de înfrumusețare, costume de mire, DJ, formații, soliști, dansatori etc., adică tot ce are legătură cu ziua cea mai specială din viața fiecăruia.

12594036_1162221897130544_3854749161136601130_o
Sursa foto: WeddFest

Ce aduce nou ediția a doua a evenimentului?

Când spui WEDDFEST, spui nou, complet, special. De ce? Pentru că noi încercăm cu fiecare ediție să îmbunătățim organizarea prin evidențierea expozanților noștri, deoarece ei sunt vedetele expoziției. Ceea ce facem prin organizarea acestui târg este să-i ajutăm să își expună cât mai bine, pe un spațiu generos, oferta de servicii, într-o locație centrală și ușor accesibilă. Pe de altă parte, dorim să-i consiliem și să-i ajutăm pe viitorii miri, făcând o legătură între aceștia și furnizorii prezenți la târg, astfel încât aceștia să își vadă visul împlinit. Pregătim workshop-uri, unde pot afla cum să își organizeze ușor nunta mult visată și cum își pot structura bugetul. Viitoarele mirese pot să probeze nenumărate rochii, fiind prezente saloane din toate colțurile țării. Mirii mai pot găsii servicii foto-video, săli de nunți, wedding planneri pricepuți, decorațiuni și aranjamente florale și multe altele. Iar când doresc, pot să savureze o cafea sau o ciocolată caldă în zona de Lounge, într-o atmosferă destinsă. Aici se pot bucura de programul artistic și de momentele savuroase oferite de gazda evenimentului nostru Bogdan Bob Rădulescu. Toate acestea se întâmplă la expoziție, astfel încât mirii își vor putea organiza nunta într-un cadru relaxat și interactiv, fără să se plictisească niciun minut în cele 3 zile de târg!

Care sunt tendințele actuale în ceea ce privește organizarea nunților?

Tendințele în materie de nunți se schimbă de la an la an, fiind dictate de marile case de modă. Anul acesta, de exemplu, se merge foarte mult pe nunțile tematice, personalizate până în cele mai mici detalii, în încercarea de a detrona nunțile copy-paste care au înflorit practic în ultima perioadă și care nu fac altceva decât să îți dea senzația că aceeași nuntă se repetă la nesfârșit, dar cu alți protagoniști de fiecare dată.

12622426_1162218263797574_5844603680571561417_o
Sursa foto: WeddFest

Care sunt stilurile de rochie de mireasă cele mai căutate pentru sezonul 2017?

În materie de rochii, în 2017 se poartă simplitatea și naturalețea. În ceea ce privește materialele se poartă foarte mult satinul, voalul, dantela metalizată sau imprimeurile 3D, dar doar pe anumite porțiuni pentru a nu încărca ținuta. Mătasea va câștiga teren anul acesta, iar cele mai exploatate modele ale sezonului vor fi cele cu decolteu de tip keyhole. O altă noutate este faptul că revine în tendințe stilul boho, foarte îndrăgit de miresele romantice.

„Pentru sezonul 2017 stilurile de rochii cele mai în topul cerințelor viitoarelor mirese, sunt cele A-line și princess. Aceste stiluri pot fi ușor ajustate în amplitudinea fustei prin crinoline și straturi de material cât și din textura țesăturii din care sunt confecționate. Bineînțeles, nici celelalte stiluri nu sunt de neglijat, deoarece nu tendința dicteaza stilul, ci croiul care o avantajează pe mireasă cel mai bine. Un trend care își va face simțită prezența în toate colecțiile 2017 este tonalitatea de nude, rose, capuccino inserată în dantele și țesături. Sunt introduse culori pale pentru a evidenția broderii sau dantele decupate pe corsete și fuste.” – Raluca Breban, Maya Fashion

Cine ar trebui să fie alături de logodnici la întâlnirile cu expozanții?

Este discutabil! Depinde de fiecare cuplu de miri în parte. Noi recomandăm ca aceștia să vină însoțiți de persoanele cele mai dragi lor și în care au cea mai mare încredere. De exemplu, părinți, nași, prieteni de suflet, și de ce nu, un wedding planner, dacă și-au găsit deja, iar în cazul în care nu au unul, cu siguranță vor găsi la WEDDFEST.

Ce documentare ar trebui să facă un cuplu înainte să participe la un târg de nunți?

Înainte să participe la un târg de nunți, un cuplu trebuie să fie decis să facă „pasul cel mare”. Este esențial să știe în ce perioadă doresc să își organizeze nunta și să își facă o listă cu serviciile dorite. Ar fi indicat să caute articole pe internet, sunt site-uri de specialitate în domeniu, cum ar fi wedding-box.ro sau să vorbească cu prieteni care au trecut deja prin această experiență.

12401995_1162218753797525_1945134544261305147_o
Sursa foto: WeddFest

Care sunt detaliile de nuntă pe care cei interesați trebuie să le cunoască înainte să ajungă la târg?

În primul rând, să știe aproximativ ce își doresc și să își fixeze o perioadă în care doresc să fie nunta. În al doilea rând, să fie dispuși să își adapteze cerințele cu oferta pieței deoarece Clujul este un oraș aglomerat, cu o populație în continuă creștere. Numărul nunților este pe un trend crescător, începând cu anul 2011, în prezent ajungând la un număr de 28 de căsătorii civile pe zi. Dar, poate, cel mai important lucru este să își acorde timpul necesar pentru a discuta cu furnizorii prezenți, fiind că aceștia vin, în cadrul evenimentului, cu oferte speciale. De asemenea, ar fii indicat ca viitorii miri să își pregătească un buget pentru târg, chiar dacă nunta va avea loc abia peste câteva luni. Spun acest lucru, pentru că mirii pot să achiziționeze produse sau servicii promoționale pe perioada expoziției.

Care este timpul ideal pe care un cuplu ar trebui să îl petreacă discutând cu un expozant, pentru ca ei să fie convinși că semnează serviciul potrivit pentru nunta lor?

Nu pot să spun că există un timp ideal sau optim de interacțiune între un cuplu de miri și expozant. Ideal ar fi ca mirii să nu colecționeze flyere cu oferte, ci să discute cu fiecare expozant în parte. WEDDFEST îți oferă cadrul perfect în care poți interacționa cu furnizorii, astfel încât alegerile pe care le faci să fie cât mai potrivite cu caracterul tău. Este important să poți reuși să îți organizezi nunta cu oameni potriviți și alături de care, comunicarea să vină de la sine. Așa că, le recomandăm participanților la eveniment să își ofere timp și să încerce să-i cunoască cât mai bine pe expozanții prezenți la târg.

Ce recomandări aveți pentru viitorii miri care vor vizita târgul?

Le recomandăm să se bucure de această experiență, este unică! Să participe la workshop-uri, să fie atenți la programul artistic de pe scenă, viitoarele mirese să probeze cât mai multe rochii și, nu în ultimul rând, să participe la concursul WEDDFEST, unde vor putea câștiga premii substanțiale. Ne dorim să intre în atmosfera de sărbătoare creată de expozanții noștri.

See it

Try it

Feel it

Book it

Cover - Sursa foto: WeddFest
Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *