Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
cristian-gog-lollyboom
cristian-gog-lollyboom

[Interviu] Cristian Gog – „Prin Lollyboom, ideea de a redeveni copil devine o stare de spirit”

Îl cunoști cu siguranță de la televizor, în urma concursului Românii au Talent, unde a câștigat premiul cel mare în al doilea sezon. Totuși, e posibil să nu știi despre Cristian Gog faptul că este implicat în comunitatea clujeană și că acesta este unul dintre organizatorii celui mai mare festival dedicat familiei din România – LollyBoom. Iar pentru că festivalul se apropie de cea de-a treia ediție, i-am adresat câteva întrebări pentru a afla mai multe. Te invităm să descoperi răspunsurile sale în cele ce urmează:

Povestea LollyBoom a început în 2015. De unde a venit ideea acestui eveniment?

Cred că faptul că am devenit tată m-a făcut să descopăr importanța și fericirea de a împărtăși împreună cu cei mici momente de neuitat. Tocmai de aceea am venit cu ideea acestui festival pentru toate vârstele, unde familiile se pot bucura de diverse activități împreună.

Cum ai ajuns să te implici tu în organizarea LollyBoom?

Totul a pornit din dorința de a face ceva pentru comunitatea clujeană și de a oferi șansa să petreacă timp de calitate alături de cei dragi într-o altă atmosferă. În zilele acestea când te împarți între job și casă este necesar să participi și la activități care să te relaxeze și să simți că sunt pentru tine.

Cum a evoluat, după părerea ta, acest festival?

În fiecare an ne bucurăm de o prezență tot mai mare în cadrul festivalului, ceea ce nu poate să însemne decât că oamenii sunt interesați de ce le oferim și participă cu entuziasm la activități.

Anul acesta, evenimentul se află la o ediție cu număr magic – 3. Ce activități pregătiți?

Activitățile din acest an vor fi diverse, numeroase, antrenante și pentru toate vârstele. Pregătim spectacole de dans, teatru, magie, concerte, tiroliene, escaladă, tir cu arcul, proiecții de film, ateliere creative, workshopuri și multe alte surprize. Noutatea din această ediție este o componentă de family games în care familiile participă ca o echipă la diverse jocuri și activități din cadrul festivalului.

IMG_9865
Sursa foto: Lollyboom

Care este partea ta preferată din LollyBoom?

Mă bucură extrem să văd zâmbetele și curiozitatea de pe fețele copiilor din cadrul atelierelor creative în care aceștia descoperă lucruri.

La ce ne putem aștepta în edițiile viitoare LollyBoom?

Cu fiecare ediție LollyBoom vom încerca să aducem cât mai multă culoare în cadrul festivalului și activități cât mai antrenante.

LollyBoom a început ca un festival dedicat în principal copiilor. Deci, care sunt activitățile care te fac să redevii copil?

Prin acest festival ideea de a redeveni copil devine o stare de spirit în rândul adulților. Tematica festivalului este concepută în așa fel încât LollyBoom să devină un tărâm de poveste pentru toată lumea.

IMG_3336
Sursa foto: Lollyboom

Ce activități pregătiți pentru cei mici de Ziua Copilului?

Cei mici se vor bucura și nu doar de Ziua Copilului, de peste 2000 de ateliere creative unde vor experimenta diverse arii: bucătărie, olărit, reciclare creativă,  să cânte la instrumente, dar și alte activități, facepainting, animație, mascote.

La ce se pot aștepta adulții de la acest festival?

Cu siguranță la multă relaxare, joc și joacă, multiple activități împreună cu familia și detașare de la agitația zilnică.

Ce alte proiecte notabile pui la cale?

Sper că în curând va urma o școală de magie în Cluj unde oamenii nu vor învăța doar niște simple trucuri, ci ideea în această școală este de a trezi pasiunea pentru magie.

Cover - Sursa foto: Lollyboom
Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *