logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Mesaje de bună dimineața de dragoste

Cu toții avem câte o zi în care avem nevoie de o demonstrație de iubire din partea partenerului de viață. Fie că e vorba de incertitudini, de reasigurări sau chiar după o ceartă zdravănă, simțim nevoia să ni se spună că suntem iubiți și că totul va fi bine. Dacă știi că partenerul tău de viață are nevoie să audă asta, inspiră-te din lista de mai jos și trimite-i un mesaj de bună dimineața în care să-i spui cât îl/o iubești!

Dragostea mea pentru tine crește în fiecare zi. Dă-mi voie să îți urez o dimineață extraordinară! Te iubesc!

O dimineață nouă aduce cu ea noi speranțe și vise de împlinit. Sper să ai o zi fructuoasă! Bună dimineața draga mea!

Îți urez un simplu bună dimineața și sper să ai o zi minunată azi! Sper că vei continua să zâmbești gândindu-te la mine!

Îți trimit multe îmbrățișări și sărutări învelite-n căldura dragostei când îți spun „bună dimineața” și sper să ai o zi minunată.

Primul lucru pe care îl fac în fiecare dimineață înainte să îmi deschid ochii e să te văd în mintea mea. Asta mă ajută să mă trezesc energic pentru că tu ești motivul pentru care trăiesc. Te iubesc!

Păsările care vin la fereastra ta și au privilegiul de a te vedea cum te trezești sunt atât de norocoase! Eu trebuie să mă mulțumesc cu a-ți spune „bună dimineața”. Te iubesc!

Dacă nu îți spun bună dimineața în fiecare zi, nu o să mă simt bine, pentru că tu ești piesa principală din puzzle-ul vieții mele! Bună dimineața, draga mea!

În fiecare situaţie negativă este ceva pozitiv. Chiar și ceasurile oprite sunt corecte de două ori pe zi. Așa că ai încredere în tine și înfruntă ziua de azi! Bună dimineața!

M-am trezit cu gândul la toate zâmbetele, tot râsul și toată fericirea de care am avut parte împreună! Tot ce vreau să îți spun e că te iubesc foarte mult! Bună dimineața, dragostea mea!

Fiecare minut petrecut cu tine e un minut bine petrecut! Bună dimineața!

Dacă un strop de ploaie ar însemna „te iubesc” și tu m-ai întreba cât de mult te iubesc eu pe tine, pariez că ar ploua toată ziua. Bună dimineața!

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *