logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Obiceiuri de evitat dimineața

Există o mulțime de obiceiuri pe care nu trebuie să le facem, sub nici o formă, dimineața, aici este vorba de regulă despre bărbați. Un lucru care nu trebuie făcut de dimineața, ne poate strica toată ziua sau ne poate lua pur și simplu energia acumulată. Iată câteva lucruri pe care ar trebui să le evităm să le facem în fiecare dimineață.

1. Alarma nu trebuie amânată

Da, știm că este extrem de greu să nu amânăm alarma cu cel puțin 5 minute. Este foarte adevărată afirmația că dimineață 5 minute de somn în plus fac cât o oră întreagă. Cu toate că este deosebit de greu să nu facem acest lucru, este absolut necesar să ne ridicăm din pat de îndată ce alarma ceasului a început să sune. În caz contrar riscăm să apăsăm ceva greșit și astfel alarma nu va mai suna sau va suna mult mai târziu, iar noi riscăm să întârziem la locul de muncă sau unde avem de mers. Există studii care indică faptul că dacă amânăm alarma riscăm să ne trezim mult mai obosiți decât dacă ne trezim de prima dată când sună.

2. Nu trebuie evitată masa de dimineață

Sub nici o formă nu este indicat să evităm să mâncăm de dimineață. Precum bine știm, micul dejun este de departe ce mai importantă masă a zilei. Această masă ne asigură o cantitate suficientă de nutrienți, vitamine și minerale, de care organismul nostru are nevoie.  De asemenea, pentru micul dejun se pot pregăti foarte multe produse culinare care sunt extrem de gustoase.

3. Nu trebuie să uităm nici de înviorarea de dimineață

Cu toate că pentru fiecare dintre noi este destul de dificil, înviorarea de dimineață este ceva peste care nu trebuie să trecem. Înviorarea de dimineață începe cu un duș și poate continua cu puțin jogging prin parc, mers pe bicicletă sau de ce nu o scurtă plimbare pe jos până la locul de muncă, evident dacă locul de muncă este situat mai aproape de casă.

Mai sunt multe alte obiceiuri peste care nu trebuie să sărim în nici o dimineață, însă noi le-am enumerat pe cele mai uzuale. Așadar, pentru dimineti și zile perfecte trebuie să ținem cont de sfaturile de mai sus.

Citește și cum să optimizezi munca sub presiune

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *