logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Moduri în care poți petrece Ziua Îndrăgostiților

În acest weekend este sărbătorită Ziua Îndrăgostiților. Dacă te numeri printre cei cărora le face plăcere să celebreze această zi, însă nu dispui de foarte multe resurse financiare sau nu ai timp să pleci din localitate cu această ocazie, îți poți transforma weekendul într-unul romantic, chiar la tine în oraș.

În cele ce urmează îți voi oferi câteva idei pentru a petrece un weekend romantic alături de persoana iubită.

Mergeți la spa împreună

Probabil că mulți dintre noi suntem la fel de ocupați în weekenduri ca și în timpul săptămânii, fie că lucrăm la proiectele persoanele sau că avem alte îndatoriri. Iar pentru că uneori avem nevoie și de relaxare, Ziua Îndrăgostiților este o ocazie ideală de a merge, împreună cu partenerul, la un centru spa.

Aceste centre de relaxare oferă numeroase servicii, care se potrivesc și pentru cuplu. Astfel, aveți posibilitatea să alegeți între masaj, jacuzzi, piscină sau saună. De asemenea, dacă vă mai rămâne timp, puteți să vă faceți și câteva tratamente cosmetice.

Vizionați un film împreună

O altă activitate pe care o puteți face împreună, de Ziua Îndrăgostiților, este să vizionați un film romantic. Dacă alegeți să mergeți la cinema, fă-i jumătății tale o surpriză și alege un film 3D. Chiar dacă este puțin mai scump, sigur îl va aprecia, datorită experienței oferite.

O opțiune mai confortabilă ar fi să organizezi o seară de cinema la voi acasă. Poți închiria câteva DVD-uri cu filme, important este să fiți împreună și să alegeți să vizionați pelicule care să fie pe placul amândurora.

Luați cina împreună

O cină romantică este un alt mod de a sărbători Ziua Îndrăgostiților. De această dată, poți să îți inviți perechea la restaurantul vostru preferat. De asemenea, dacă sunteți un cuplu căruia îi place să încerce lucruri noi, atunci puteți încerca mâncăruri noi – gastronomiile libaneză, indiană, chineză sau mexicană sunt doar câteva exemple.

În plus, casă vrei să îi faci o surpriză plăcută jumătății tale, poți să îi pregătești chiar tu mâncarea sa preferată. Pe lângă masa propriu-zisă, poți crea și o atmosferă romantică în casă. Poți aranja masa, aprinde câteva lumânări și poți pune muzică ambientală, în fundal.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *