Search
Generic filters
Exact matches only

Cum să avem o zi perfectă

De cele mai multe ori diminețile de iarnă sunt extrem de urâte și asta pentru majoritatea dintre noi. Este foarte adevărat proverbul  cum că “ ziua bună se cunoaște de dimineață “.  În acest sens pentru a avea o zi perfectă trebuie că dimineața să o începem cât se poate de bine. Iată câteva sfaturi care ne vor ajuta în drumul nostru către o dimineață și o zi perfectă.

1. Trezirea în fiecare dimineață la oră fixă

Acest lucru este benefic și pentru sănătatea noastră, însă și pentru o bună dispoziție aferentă întregii zile. Este recomandat să ne facem un program de aproximativ 8 ore de somn, iar programul să fie unul fix, în sensul că în fiecare dimineață să ne trezim la aceeași oră. Ei bine, atunci când sună alarma este indicat să ne ridicăm din pat, chiar dacă de cele mai multe ori am da orice să mai lenevim măcar câteva minute. Doar așa putem să avem destul timp pentru celelalte lucruri ce urmează să le facem.

2. Masajul de dimineață

Nimic nu poate fi mai plăcut și mai relaxant decât un masaj. Trebuie precizat faptul că un masaj este extrem de util chiar și atunci când ne trezim din somn, nu doar atunci când suntem extenuați după o zi grea de muncă. Așadar, masajul de dimineață este extrem de util în dorința noastră de a avea o zi perfectă.

3. Dușul de dimineață

Evident după masaj urmează un duș. Dușul de dimineață are rolul de a alunga întru-totul somnul și starea de oboseală care încă o mai putem resimți. Este indicat ca dușul de dimineață să se facă cu apa călduță, apa să nu fie prea caldă, chiar dacă este iarnă. De asemenea, este recomandat ca după duș să folosim un prosop mare și foarte moale care să absoarbă toată apa de pe corp.

4. Energia de dimineață

După ce am făcut dușul este indicat să ne savurăm în liniște cafeaua sau ceaiul, bineînțeles împreună cu micul dejun care nu trebuie să lipsească în nici o dimineață. Cafeaua împreună cu micul dejun ne vor da un plus de energie, necesar pentru tot restul zilei.

Desigur că mai există și alte moduri interesante de a ne face o zi cu totul perfectă și specială, însă acestea sunt cele mai folosite de către majoritatea dintre noi. Așadar, noi va dorim să aveți parte de dimineți și zile cât mai perfecte posibil.

Citește și despre importanța înotului de dimineață

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *