Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Jocuri online bune de pierdut vremea la birou

Cine zice că adulților nu le plac jocurile pe calculator cu siguranță s-a născut înainte de anii ’80. Cu atâtea lucruri noi dezvoltate de tehnologia gaming-ului în jurul nostru a devenit imposibil pentru noi să nu fim atrași din când în când de această distracție.

Și unde se plictisesc adulții cel mai rapid? La job, evident. Între noi fie vorba, uneori mai ai nevoie de 10 minute de pauză, în care să-ți mai scoți capul din Word, din site sau mai știu eu în ce lucrezi. Fie și dacă vorbim despre pauza de masă, dacă ești genul care mănâncă peste tastatură, tot ai nevoie de un pic de distracție.

Iată mai jos câteva exemple de jocuri online care s-ar putea să-ți fie de folos pentru momentele de pauză:

1. Jocuri cu arme

Jocuri online
foto

Băieți, acestea sunt pentru noi, deși nimeni nu spune că fetele n-ar putea să împuște câțiva inamici înarmați pentru a scăpa de stresul de la birou. Aici poți alege între arcuri, pistoale, mitraliere, tancuri sau orice altă armă care crezi că ți se potrivește.

2. Jocuri cu animale

Jocuri online
foto

Acestea sunt cel mai des îndrăgite de fete, deși asta nu e o regulă. Rațe, elefanți, porci, capre, pisici, căței și multe alte animale pot fi întâlnite în aceste jocuri. Personal, le prefer pe cele cu dinozauri.

3. Jocuri cu mașini

Jocuri online
foto

Evident, nimic nu-ți ridică mai bine moralul la servici decât victoria într-o cursă de mașini, fie că e pe pista de formula 1 sau pe raliu.

4. Jocuri cu avioane

Jocuri online
foto

Dacă te plictisești la job îți poți imagina măcar că te afli în cabina unui avion, zburând la 10.000 de metri altitudine sau făcând manevre pe pista de aterizare/decolare.

5. Jocuri de aventură

Jocuri online
foto

Dezamorsează bombe, salvează orașe, luptă cu inamicii, rezolvă mistere și fii eroul zilei fără ca măcar să te ridici de pe scaun. Sună bine?

Ai grijă însă să nu te lași prea mult atras de aceste jocuri în timpul programului de lucru, pentru că altfel s-ar putea să ai prea mult timp liber pentru jocuri, dacă înțelegi ce vreau să spun.

Tu ce te joci la birou?

foto

Picture of Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *