Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

47 de ore într-un tren american

Cui nu-i place să călătorească? Tuturor ne surâde ideea, mai mult sau mai puțin. Cu toții visăm la zile, săptămâni sau chiar luni de zile pe care să le petrecem călătorind, vizitând locuri noi și bucurându-ne de minunățiile lumii. Bucuria de a călători stă în acel sentiment de libertate, de detașare de grijile cotidiene și, pentru unii, de satisfacerea curiozității.

Deși noi românii nu concepem cum o călătorie cu trenul de 47 de ore poate fi extraordinar de satisfăcătoare, în alte țări ale lumii trenul este un mijloc de transport preferat de majoritatea călătorilor datorită condițiilor interioare moderne, traseelor spectaculoase și panoramei deosebite pe care o oferă pasagerilor săi.

Una dintre poveștile frumoase derulate pe șinele de tren este cea a 8 prietene din America, pe numele lor Vickie, Alice, Lisa, Debbie, Barbara, Chris, Clair și Cootz. Călătoria lor cu trenul Sunset Limited a durat 47 ore și a fost o experiență specială pentru fiecare dintre ele. Sunset Limited a fost inaugurat în 1894, și a fost denumit astfel după o rută din perioada anterioară războiului civil american.

Călătoria împărtășită cu prietenii cei mai buni se transformă într-o experiență încântătoare. Pe asta s-a bazat și grupul de femei curajoase, pline de optimism și dornice de distracție. Trenul părăsește Los Angeles și se îndreaptă spre Tucson, având ca destinație finală orașul Orlando. Astfel, acesta traversează de-a latul Statele Unite ale Americii, ruta intersectându-se și cu granița Mexicului cu SUA.

Inutil de spus că peisajele pe care pasagerii le întâmpină pe acest traseu sunt deosebite și sunt capabile să îi inducă în visare chiar și pe cei mai puțin atenți la frumusețile naturii. Ce poți să mai faci 47 de ore pe tren, în afară de a admira peisajele fugitive prin pereții de sticlă ai vagoanelor? Multe! Jocuri distractive,povești de viață sincere și emoționante, glume hazlii și de bun gust, întâlnirea unor oameni noi și împărtășirea poveștilor interesante. Pe scurt, plictiseala nu există într-un grup de prieteni buni, oameni cu suflet mare, cu povești de spus și cu mintea deschisă oricărei oportunități. Asta ne-a învățat grupul de prietene de pe ruta americană.

Dacă aveți vreodată ocazia să călătoriți în America, nu uitați de tren. Trenul este un minunat mijloc de transport, care leagă prietenii, dezvoltă relații, mângâie privirea șibucură sufletul și mintea.

Cover - Sursă foto: freepik.com
Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *