Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Beneficiile unei plimbări de dimineață pe plajă

Unul dintre visele pe care le avem cu toții legate de vacanța de vară (care nu e atât de departe pe cât pare acum), este legat de plimbările romantice pe plajă, în zorii zilei, de mână cu persoana dragă. Deși, într-adevăr, romantismul este important, mai există un aspect al acestor plimbări pe plajă pe care adesea îl trecem cu vederea: beneficiile în privința sănătății.

Iată de ce o plimbare de dimineață pe plajă, romantică sau nu, îți face bine la organism:

1. Te relaxează

Aerul curat al apei sărate, bogat în magneziu, este dovedit a avea un efect deosebit de benefic asupra stării de spirit a persoanelor, dar și asupra corpului acestora. Vei beneficia din plin de sentimentul de relaxare dimineața și te vei simți revigorat pentru întreaga zi.

2. Arzi calorii

Faptul că trebuie să pășești pe un teren moale, respectiv nisipos, îți îngreunează mișcarea, ceea ce duce la arderea cu până la 50% mai multe calorii decât în cazul unei plimbări obișnuite. Practic, alergarea de dimineață poate fi înlocuită cu această plimbare pe plajă. Și să nu spui că nu vei avea nevoie de alergare după ce vei vizita delicioasele restaurante de pe litoral.

3. Beneficiezi de exfoliere gratuită

Nisipul îți îndepărtează cu succes pielea moartă de pe picioare în timp ce mergi, iar apa sărată are și ea un rol deosebit de important în acest proces de exfoliere.

4. Tonifiază mușchii

În special mușchii picioarelor sunt deosebit de solicitați într-o plimbare pe plajă, ceea ce înseamnă tonifierea și întărirea acestora.

5. Primești antioxidanți

Corpul îți va fi inundat cu antioxidanți într-o plimbare pe plajă. Aceștia intră în organism prin intermediul picioarelor tale, venind direct din sol. Totodată, aceștia te ajută la reducerea inflamațiilor din corpul tău.

6. Îmbunătățește duritatea oaselor

Oasele aflate în special în zona picioarelor, șoldurilor și părții inferioare a picioarelor vor beneficia de o duritate mult mai îmbunătățită.

7. Reduce umflăturile din glezne

Dacă suferi de umflături în glezne, plimbările de dimineață pe plajă reprezintă salvarea ta, datorită masajului gratuit și constant pe care picioarele tale îl primesc din partea valurilor mării.

Pentru cei care se decid să meargă şi să trăiască plăcerea unei plimbări de dimineaţă pe plajă, pot alege litoralul românesc. Pentru tineri şi petrecăreţi staţiunile Mamaia, Costineşti şi Vama Veche sunt cele mai recomandate. Ofertele de cazare in Costinesti sau in celelalte staţiuni sunt deja disponibile pentru cei care doresc să-şi facă o rezervare din timp.

Descoperă şi alte destinaţii de vacanţă pentru anul acesta sau de ce să profiţi de ofertele Early Booking.

Barbosul

Barbosul

Bărbosul este un scriitor atipic. Îi place să se informeze despre tot ce ţine de bărbaţi, mai ales relaţia acestora cu femeile. Scrie articole care oferă idei şi sfaturi în relaţia de cuplu, dar şi informaţii picante din lumea masculină.

Comentarii

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *