Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Cum să îți alegi locul de cazare potrivit în străinătate?

Încetul cu încetul se apropie vara și perioada concediilor. Dacă nu ți-ai făcut încă rezervarea, acuma este momentul potrivit, pentru că cele mai multe unități hoteliere și agenții de turism oferă reduceri semnificative pentru sejururile rezervate în această perioadă.  Noi îți recomandăm să profiți de ele și să pleci în destinația dorită de tine la prețuri mult mai mici.

În cazul în care te hotărăști să mergi pe cont propriu și să îți alegi singur locul de cazare, vrem să îți oferim câteva sfaturi pentru ca vacanța ta să fie una foarte plăcută.

  1. Caută cazare pe Booking.com

Site-ul Booking.com este locul unde poți alege din mii de hoteluri din lumea întreagă și să îți faci o rezervare sigură. Indiferent de destinația ta, cu o simplă căutare vei vedea că site-ul afișează cele mai bune oferte în funcție de necesitățile tale. Poți selecta țara, orașul, tipul unității de cazare, numărul de stele dorit, numărul de nopți de cazare, dar și ofertele speciale și multe altele. Cel mai important lucru este faptul că poți selecta unitățile de cazare în funcție de scorul obținut din comentariile utilizatorilor. Iar aici vei găsi mii de păreri și comentarii de la turiști din întreaga lume.

Sunt numeroase perioade în care unitățile de cazare oferă reduceri sau prețuri speciale. Înainte de a-ți alege hotelul unde vrei să te cazezi, intră mai multe zile la rând și vezi când apare prețul cel mai mic. Există posibilitatea ca la unele unități de cazare să trebuiască să plătești cu cardul pentru a beneficia de prețul mic, însă această plată este una sigură.

  1. Fă-ți un itinerar cu TripAdvisor.com

Deși poți face și rezervare de hotel pe acest site, TripAdvisor este cunoscut pentru recenziile pe care utilizatorii le dau localurilor și obiectivelor turistice. Aici vei găsi cele mai bune recomandări pentru locurile pe care ar trebui să le vizitezi, restaurantele și cafenelele pe care ar trebui să le încerci, poze, informații și direcții pentru mii de puncte de interes din lumea întreagă. Cu o simplă căutare a destinației unde îți vei petrece vacanța, vei afla numeroase curiozități despre localitatea respectivă și poate vei descoperi locuri pe care să le vizitezi de care nici nu ai auzit. Este un site excelent pentru crearea unui itinerar pe baza comentariilor reale ale turiștilor.

  1. Caută cazare în București pentru zborurile în afara țării

Dacă nu ești din București, dar trebuie să iei avionul de pe una dintre cele două aeroporturi ale capitalei, va trebui să îți cauți un loc de cazare pentru ca să te odihnești și să îți începi vacanța cu energie maximă. Pentru cazare în București, recomandăm să folosești site-ul Cazare.info, unde vei putea să îți alegi o unitate de cazare în funcție de numărul de stele, localizare și preț. Dacă vrei un hotel lângă Aeroportul Otopeni, verifică ofertele de la Angelo București, perfect pentru o noapte de cazare înainte de zbor.

Acuma tot ce trebuie să faci este să aștepți cu nerăbdare sezonul de vară și să te pregătești pentru vacanța mult visată. Concediu plăcut îți dorim!

Reka

Reka

Reka este o persoană mereu în dezvoltare. O plictisește plictiseala și vrea mereu să facă ceva noi și să descopere un subiect bun. A terminat un Master în Relaţii Publice, dar şi-a continuat visul de a deveni scriitoare. Speră ca într-o zi să își publice cartea, care e în curs de finalizare.

Comentarii

2 răspunsuri

  1. Mai sunt si alte site-uri internaționale de pe care poți sa faci o rezervare in afara de booking . Eu recomand agredatoarele care scanează toate site-urile si îți dau prețurile de la mai multe hoteluri cum ar fi hotelscombined.com sau agoda.com

  2. E bine de știut ca pe booking.com se pun doar o parte de camerele disponibile la un hotel deoarece comisioanele lor pt unitățile de cazare sunt mari , undeva între 15-30% , deci pentru o pensiune nu prea merita

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *