Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Cum să-ți găsești cea mai bună ofertă de cazare de sărbători

Suntem deja la începutul lunii noiembrie, ceea ce înseamnă că ne despart mai puțin de două luni până la vacanța de iarnă. Pentru mulți dintre noi, aceasta este perioada în care, dacă n-am făcut-o deja, începem să ne gândim la locul și modul în care ne vom petrece zilele de sărbători.

Alegerea evidentă, în România, o reprezintă muntele, că doar nu te duci în Constanța de sărbători. Unul dintre cele mai importante lucruri de care trebuie să ții seama în plănuirea vacanței este evident cazarea. Pe care o vrei ieftină și bună, nu-i așa?

Să presupunem că știi exact unde vrei să ajungi și câte zile vrei să schiezi. Cum procedezi însă pentru a pune mâna pe oferta visurilor tale?

1. Te interesezi din timp

Fiind deja noiembrie, acest sfat e un pic expirat. ”Din timp” ar fi fost august, septembrie sau cel târziu octombrie. Asta nu înseamnă însă că trebuie să recunoști înfrângerea. Încearcă toate hotelurile din zona ta de interes și studiază-le site-urile. S-ar putea să ai noroc.

2. Lași pe ultimele zile

Această variantă nu e recomandată, pentru că e foarte riscantă. Puține sunt unitățile de cazare care sunt ocupate complet cu câteva zile înainte de sărbători. Dacă totuși ai noroc, s-ar putea să găsești prețuri mult mai mici tocmai pentru că pensiunile și hotelurile urmăresc să-și umple camerele.

3. Urmărește ofertele mai multor agenții de turism

Agențiile de turism se dau peste cap să-ți ofere oferte care mai de care mai avantajoase în această perioadă. Nu te mulțumi însă cu o singură ofertă, ci compară mai multe. Nici nu te întinde prea mult cu gânditul, altfel s-ar putea să pierzi și oferta pe care o ai. Nu uita: e noiembrie deja.

4. Caută pe site-urile de rezervări și citește bloguri

Nimeni nu va veni să-ți pună-n brațe oferta ideală de sărbători. Fă niște eforturi și urmărește cât mai des site-urile care oferă rezervări, dar citește și blogurile de turism. S-ar putea să descoperi acolo oferte ce nu există în altă parte.

5. Orientează-te către apartamentele în regim hotelier

De obicei, apartamentele cu regim hotelier sunt mai ieftine decât hotelurile sau pensiunile. Iar dacă e vorba despre un grup de oameni, costul de cazarehttps://bunadimineata.ro/tag/cazare se împarte.

6. Călătorește în grup

Închirierea unei cabane la munte de 10 oameni te va ajunge mai ieftin decât un hotel sau o pensiune, așa că încearcă să strângi în jurul tău prietenii sau familia.

Ai și alte idei?

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Picture of Damian

Damian

Când nu scrie, Damian citește, iar când nu citește, joacă jocuri video. Este masterand în Publicitate la Cluj-Napoca, iar pentru noi scrie cel mai des despre lucrurile actuale care se întâmplă peste tot în lume.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *