Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Gadgeturi care nu trebuie să lipsească din bagajul de vacanță

Când mergi în vacanță vrei să te asiguri că ai cât mai multe esențiale care să ocupe cât mai puțin spațiu în bagaj. Când vine vorba de gadget-uri nu mai știi ce să pui cu tine și ce să lași acasă. Ești rupt între nevoia de a ocupa cât mai puțin spațiu și nevoia de a fi conectat, de a avea cât mai multe opțiuni de folosire a timpului mort din călătorie (timpul efectiv de călătorit dintr-un loc în altul).

Telefonul mobil

În ziua de azi majoritatea telefoanelor sun mult mai mult decât un simplu telefon. Ele pot ține locul unui aparat foto, unei camere video, unui sistem GPS și multe altele. Nu îți lăsa telefonul acasă, te va ajuta foarte mult și dacă nu îți activezi opțiunea de roaming.

Sugestie: dacă plănuiești să umbli mult pe jos, instalează-ți o aplicație de podometru, ca să-ți numere pașii și caloriile consumate!

Camera foto compactă

Nu mai e nevoie ca aparatele foto să fie greoaie și pline de accesorii ca să îți iasă niște fotografii de vacanță minunate. În plus, acum există chiar și camere compacte care pot fi scufundate sub apă, ceea ce ar face ca experiența ta în vacanță să devină una și mai deosebită.

Ebook reader/tabletă

Dacă zbori într-un loc mai îndepărtat, vei avea de pierdut câteva ore bune pe avion. În acel timp poți citi una sau mai multe cărți de interes pentru tine de pe ebook reader sau tabletă și în plus te poți folosi de tabletă pentru jocuri, muzică sau vizionat de filme.

barbat-citeste-ebook_34297294

Sursă foto: © Olga Reutska

Căști care blochează zgomotul

Că tot spuneam mai sus de ascultat muzică sau vizionat filme, ai nevoie de o pereche de căști sănătoase, care să blocheze sunetul atât din ele, cât și zgomotul exterior. Ai nevoie să blochezi zgomotul din exterior ca să te poți bucura de liniște sau de muzică și ai nevoie să blocheze sunetul din căști astfel încât să auzi doar tu ce asculți, nu toată lumea.

Mufă dublă

Și dacă tot vine vorba de ascultat la căști de ce să nu iei cu tine o mufă pentru a putea conecta două perechi de căști la același gadget? Vă poate salva atunci când tu și partenerul tău de călătorii vreți să vă uitați la același film. Vă veți simți mult mai comod decât atunci când împărțiți un set de căști.

Boxe mici

Dacă te îndrepți spre plajă, poți adăuga în bagaj și una sau două boxe micuțe care se conectează prin usb, astfel încât să asculți muzica preferată când stai la plajă sau pentru ca tu și prietenii tăi să dați o mini petrecere în camera de hotel sau apartamentul închiriat.

Încărcătoare, adaptoare și carduri de memorie

Ultimul lucru de care trebuie să ai grijă când te gândești la gadget-urile pe care le vei pune în bagaj este încărcătorul lor, adaptoare pentru prize dacă e cazul și carduri de memorie în plus dacă plănuieşti să faci poze și filmări multe.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *