Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Oferte de vacanță cu avionul din Cluj Napoca și cu transport individual

Abia așteptăm să plecăm în concediu, iar pentru asta ne-am apucat deja să căutăm destinația perfectă pentru noi. Agențiile de turism au pregătit oferte de nerefuzat, mai ales la vacanțe last minute sau pachete speciale incluse în ofertele săptămânii. Am selectat câteva stațiuni care sunt perfecte pentru plajă, relaxare și distracție și câteva hoteluri la cel mai bun raport calitate/preț. Însă nu ne-am hotărât dacă să mergem cu avionul sau cu transport individual, mai ales că ofertele cu avionul au tarife finale, cu toate taxele incluse. Ne ajutați să alegem? 🙂

Vacanțe cu Avionul

Cipru

nicosia

Cipru este una dintre cele mai dorite destinații de vacanță datorită soarelui mereu strălucitor, a plajelor cu nisipuri fine și a numeroaselor posibilități de relaxare sau distracție. Insula, de o frumusețe rară, își așteaptă turiștii cu munți împăduriți, câmpii neatinse de mâna omului, sate tradiționale și orașe cosmopolite. Cele mai cunoscute destinații din Cipru sunt: Aya Napa, Larnaca, Limassol, Paphos și Protaras. Cei care doresc să descopere insula, pe lângă frumusețile locale, pot opta pentru excursii opționale în Larnaca-Aya Napa, Nicosia sau la Muntele Troodos-Mănăstirea Kykko.

Prețuri de la 405 euro/pers, Hotel 3*, 7 nopți, demipensiune, Avion și taxe incluse!

Antalya – Alanya

alanya

Stațiunea Alanya este cunoscută datorită faptului că are cel mai lung sezon de plajă din Turcia, în perioada aprilie – octombrie. Cei care vin să își petreacă concediul pe malul Mării Meditarane sunt așteptați cu plaje cu nisip galben, cazare la prețuri decente, numeroase discoteci și restaurante, un aqua park cu 23 de tobogane și un parc de distracții pentru toate vârstele. Această zonă a Turciei, Antalya, oferă numeroase posibilități de relaxare prin excursii opționale precum la Pamukkale, prin Demre-Myra-Kekova, Jeep Safari, minicroaziere, scufundări, rafting sau seară turcească.

Prețuri de la 425 euro/pers, Hotel 5*, 7 nopți, All inclusive, Avion și taxe incluse!

Spania – Costa Brava

costa brava

Stațiunea Costa Brava face parte din Spania Continentală, fiind localizată în nord-estul Cataloniei, la 70 de km de Barcelona. Mii de turiști își petrec anual concediu în această regiune, unde se găsesc plaje unice, apă cristalină și numeroase locuri de relaxare. Windsurfingul și scufundările sunt doar câteva dintre sporturile care se pot practica, cărora se adaugă excursiile până în Barcelona, unde se pot vizita celebrele clădiri de o arhitectură impresionantă și muzee impunatoare.

Prețuri de la 415 euro/pers, Hotel 3*, 7 nopți, demipensiune, Avion și taxe incluse!

Grecia – Skiathos

skiathos

Skiathos este o insulă mică,  din Grecia, dar plină de plaje bine organizate, de posibilități nenumărate de practicare a sporturilor nautice și locuri care farmecă fiecare vizitator. Cele 69 de plaje, care înconjoară insula, sunt perfecte pentru plajă, bronzare și relaxare. Pentru distracție și explorare recomandăm petrecerile pe plajă, tururile organizate ale insulei, crozierele de o zi, jeep safari și ieșirile în mare cu vaporașul.

Prețuri de la 295 euro/pers, Hotel 3*, 7 nopți, fără masă, Avion și taxe incluse!

Grecia – Creta

creta

Insula Creta din Grecia insulară se remarcă printr-o frumusețe rar întâlnită, iar Chania face parte din aceasta. Nisipul fin, plajele largi și peisajul minunat sunt principalele motive pentru care turiștii poposesc aici an de an. Pentru relaxare recomandăm vizite la Muzeul de Arheologie și Muzeul Naval, la Muzeul Istoric sau la Moscheea Ienicerilor, dar și vizite în satele tradiționale, excursii opționale la Palatul Knossos, jeep safari, participarea la o seară cretană sau vizitarea cheilor și versanților abrupți.

Prețuri de la 355 euro/pers, Hotel 3*, 7 nopți, fără masă, Avion și taxe incluse!

Vacanțe cu transport individual

Grecia – Halkidiki

Halkidiki

Halkidiki, situată pe malul Mării Egee, este una dintre cele mai căutate stațiuni ale Greciei, fiind formată din trei brațe: Kassandra – cel mai popular, Sithonia și Athos. Plajele stațiunii diferă de la braț la braț, însă toate sunt unice în felul lor și oferă o altfel de experiență turiștilor. Halkidiki este o atracție mondială datorită satelor pescărești, a plajelor cu distincția ‘’Blue Flag’’, a golfurilor pitorești și a numeroaselor posibilități de relaxare și distracție.

Prețuri de la 150 euro/pers, hotel 3 *, 7 nopți, demipensiune

Grecia – Riviera Olimpică

riviera olimpica

Riviera Olimpică este sinonimul Greciei Cosmopolite. Aici, iubitorii de cumpărături și de distracție în cluburile stațiunii pot să își petreacă un concediu de neuitat. Turiștii sunt așteptați cu 16 plaje superbe întinse de-a lungul a 70 km de coastă, în apropierea Muntelui Olimp, cu numeroase locuri de vizitat, orașe și așezări antice, sporturi terestre  precum ciclism, echitație sau drumeții, cluburi și discoteci, sporturi nautice dar și cu o bucătărie de excepție.

Prețuri de la 115 euro/pers, Vila 3 *, 7 nopți, fara masa

Grecia – Thassos

thassos

Grecia Insulară oferă numeroase stațiuni verzi, cu păduri și vârfuri înalte, unde iubitorii de natură se pot relaxa și bronza pe plaje frumoase și întinse. Printre acestea se numără și Thassos sau Insula de Smarald. Turiștii sunt așteptați cu taverne și restaurante tradiționale, drumeții prin pădurile de pin și posibilitatea de a practiva diverse sporturi nautice și terestre.

Prețuri de la 150 euro/pers, Hotel 3 *, 7 nopți, demipensiune

Grecia – Lefkada

lefkada

Lefkada își așteaptă turiștii cu un aer tradițional și autentic, prea puțin întâlnit pe celelalte insule ale Greciei, cu unele dintre cele mai frumoase plaje din Marea Mediteraneană, cu ape de culoarea smaraldului, cu păduri dese de culoare albastru-turcoaz și cu stânci impresionante. Recomandăm bucătăria insulei datorită vinurilor și preparatelor gustoase, vizite la localnici și exploararea naturii în drumeții ușoare.

Prețuri de la 140 euro/pers, Hotel 3 *, 7 nopți, mic dejun

Bulgaria litoral

bulgaria

Litoralul bulgăresc este una dintre cele mai râvnite destinații turistice de către români, din cauza prețurilor pentru toate buzunarele și a curățeniei de pe plaje. Cele mai cunoscute stațiuni sunt: Albena, Balchik, Duni, Nisipurile de Aur, Nessebar, Sf. Konstantin, Sunny Beach, Sveti Vlas și Obzor. Fiecare dintre aceste stațiuni oferă numeroase posibilități de relaxare și de distracție, sporturi nautice și terestre, excursii opționale în diferite zone ale Bulgariei și ape curate pentru o vacanță de vis.

Prețuri de la 120 euro/pers, Hotel 4 *, 7 nopți, Demipensiune

Citește despre: 15 destinații turistice de vizitat pe tot parcursul anului sau vezi alte destinații de vacanță.

Picture of Reka

Reka

Reka este o persoană mereu în dezvoltare. O plictisește plictiseala și vrea mereu să facă ceva noi și să descopere un subiect bun. A terminat un Master în Relaţii Publice, dar şi-a continuat visul de a deveni scriitoare. Speră ca într-o zi să își publice cartea, care e în curs de finalizare.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *