logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Top 5 destinații exotice pentru un concediu de toamnă

Credeai cumva că dacă vara s-a terminat, e gata și perioada concediilor? Ei bine, să știi că te înșeli. S-au dus vremurile în care perioada concediilor ținea cont de anotimp, astfel încât acum poți să recuperezi toamna ceea ce ai pierdut în timpul verii. Nu toată lumea are posibilitatea sau ocazia să facă ceea ce-și dorește în anotimpul cald, astfel încât concediile de toamnă sunt o oportunitate perfectă pentru îndeplinirea acestor dorințe.

Un aspect extrem de important referitor la concediile de toamnă este reprezentat de prețul mult mai mic al ofertelor către destinațiile exotice de pe glob. Bineînțeles că o dată cu sosirea lunilor septembrie și octombrie, litoralul românesc iese din discuție, dar cine ar vrea să meargă în Constanța când poate merge în Egipt, Spania sau Dubai?

Și așa ajungem și la un top 5 destinații exotice pentru un concediu de toamnă.

Conform blogului agenției de turism SelectTravel, destinațiile turistice de mai jos dispun de oferte irezistibile atât în ceea ce privește prețul, cât și temperaturile ridicate din apă și din aer.

Iată-le, așadar, în ordinea preferințelor personale:

1. Malta

Malta-Valletta

Sursa: Europhotos

Arhipelagul maltez este absolut fascinant, din toate punctele de vedere. Cele trei insule care îl formează sunt pline de peisaje splendide, dar și de istorie. Este destinația perfectă pentru cei care vor să îmbine utilul cu plăcutul. În acest caz, utilul este descoperirea legendelor minunate ale zonei și plăcutul este reprezentat de plajele albe, apa cristalină, soarele puternic, sporturile de apă și toate celelalte activități pe care le mai poți face aici.

2. Egipt

egipt-plaja-sharm-el-sheikh-egypt

Sursa: Volodymyr Melnyk

Tărâmul faraonilor este unul dintre locurile pe care trebuie să le vezi neapărat. Misterele egiptene și splendoarea stațiunilor turistice sunt lucruri care nu suportă amânare. În Egipt ai de ales între două stațiuni minunate, considerate a fi printre cele mai frumoase din lume: Sharm El Sheikh și Hurghada. Fiecare dintre cele două își așteaptă turiștii cu temperaturi de vară, cu plaje incredibile, cu numeroase obiective turistice și cu tarife extrem de avantajoase.

3. Spania

spania-plaja-mare-soare-vara-vacanta-costa-del-sol

Sursa: Samrodas

Spania are o mulțime de destinații de vacanță perfecte pentru o evadare exotică de toamnă, dar dintre acestea se remarcă Costa Brava și Costa del Sol. Pe lângă frumusețea proprie, prima destinația oferă acces rapid cu trenul și în Barcelona, considerat a fi cel mai frumos oraș spaniol. Costa del Sol este o destinație care nu necesită multe prezentări. Este suficient de spus că este de departe cea mai căutată stațiune din Spania.

4. Dubai

Dubai_ Burj-Al-Arab_Hotel

Sursa: Shariff Che\’ Lah

Dacă te intrigă câtuși de puțin luxul arabilor, poți profita în această toamnă de ofertele pentru Dubai. Poți petrece un sejur de 7 zile la prețuri mult mai mici decât în timpul verii, bucurându-te de aceleași lucruri și aceleași temperaturi, dar fără aglomerația tipică perioadei de vară.

5. Cipru

cipru-plaja-mare-soare-nisip-vacanta

Sursa: Pavel Dospiva

Ultima, dar nu cea din urmă. Cipru este una dintre insulele lumii care oferă cele mai bune oferte în sezonul de toamnă. În multe privințe, Cipru se aseamănă cu Malta, adică îți poate oferi mult mai mult decât soare, apă caldă și nisip strălucitor. Poți descoperi lucruri extrem de interesante din trecutul insulei și te poți bucura de drumeții în munții săi fantastici.

Informațiile sunt preluate de pe blogul SelectTravel, unde poți găsi mai multe informații legate de oferte, prețuri, zboruri și multe alte lucruri utile.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

2 Responses

Leave a Reply

Your email address will not be published.