logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Ziua de Crăciun – 25 decembrie

craciun

Ziua de astăzi este una pe care am tot așteptat-o cu toții în ultima vreme. E o zi de sărbătoare, de vacanță, de momente plăcute cu cei dragi și de desfăcut cadouri. E o zi în care frumusețea albă a naturii face totul în jur să pară imaculat, iar dimineața e cu mult mai frumoasă decât în celelalte zile.

Crăciunul sărbătorește, după cum prea bine știm, ziua de naștere a lui Iisus Hristos, considerat a fi fiul lui Dumnezeu de către milioane de oameni din întreaga lume. Dar Crăciunul, mai mult decât semnificația sa religioasă, are și o importanță culturală. Este o sărbătoare celebrată în jurul lumii și de către oamenii de altă religie, fiind o parte integrată a sărbătorilor de iarnă și a vacanței de sfârșit de an.

Importanța religioasă a Crăciunului scade și mai mult dacă ținem cont de faptul că data exactă a nașterii lui Hristos nu este cunoscută Bisericii, aceasta fiind doar una dintre multele semne de întrebare pe care le ridică învățăturile biblice.

Acest lucru însă contează mai puțin, devreme ce adevăratul spirit al Crăciunului constă în apropierea de familie și prieteni și petrecerea unor momente prețioase cu aceștia, rare în restul anului.

Nouă nu ne rămâne decât să vă dorim un Crăciun cât mai fericit și o vacanță cât mai plăcută în mijlocul celor dragi.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *