logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Ziua Inspirației prin Artă – 31 ianuarie

arta

Uneori, în tumultul vieții cotidiene, adesea pare că uităm de lucrurile frumoase care ne înconjoară. Uităm să apreciem cu adevărat munca artiștilor din jurul nostru și uităm să apreciem cum se cuvine însăși arta. Ei bine, niște oameni inspirați s-au gândit că nu ar fi rău deloc dacă am sărbători o zi despre și cu artă, în care să ne amintim de lucrurile frumoase ale vieții.

Când vorbim despre artă ne putem referi la multe lucruri, dar cele mai cunoscute expresii ale artei sunt prin teatru, muzică, pictură, cinema sau sculptură. Să nu uităm însă că și fotografia, spre exemplu, este o expresie a artei. Cuvântul scris își găsește și el locul în această categorie. Dansul la fel. Completați voi lista.

Oricum ar fi, astăzi este timpul să încerci descoperirea inspirației prin artă. Care loc este mai bun pentru găsitul inspirației dacă nu arta, care a fost creată prin exact aceeași inspirație?

Fii selectiv însă, nu te arunca la prea multe lucruri deodată. Alege-ți arta potrivită ție și dedică-i azi niște timp. Vei vedea că inspirația nu va întârzia să apară, iar fericirea în viața ta de asemenea.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *