Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

10 ustensile de bucătărie folosite în alte scopuri

Câteodată e necesar să renunțăm la câteva ustensile din casă, ustensile care ne-au ajutat să ne facem treaba până când uzura le-a venit de hac. Și atunci, când înlocuim acele ustensile, majoritatea dintre noi alegem să le aruncăm pe cele vechi la gunoi, gândindu-ne că „și-au trăit viața”. Cum ar fi însă, dacă în loc să aruncăm ustensilele de bucătărie pe care nu le mai folosim, să le găsim o altă întrebuințare? Orice oală poate deveni un ghiveci pentru o plantă, iar astfel va trece de la a-ți păstra hrana ție, la a păstra hrana plantelor. Iar asta nu e valabil doar la oale și cratițe.

Pentru că e mai ecologic și mai util să reciclăm obiectele pe care nu le mai folosim în scopul în care au fost întrebuințate, decât să le aruncăm direct la gunoi, îți ofer câteva idei de „reîntrebuințare” pentru astfel de ustensile de bucătărie, însă ține minte că nu doar ustensilele de bucătărie pot fi reîntrebuințate, ci aproape orice obiect care nu îți mai folosește. Iată, deci, câteva idei prin care să folosești ustensilele și vasele uzate din bucătărie, în alte scopuri decât cele pentru care le foloseai până acum.

Dacă te simți inspirată de propunerile mele, te invit să vii și tu cu sugestii de ustensile care pot fi folosite în alte scopuri.

Ghiveci din ceainic

ceainic-ghiveciSursă foto: Bored Panda

Cuier din linguri

 cuier-linguriSursă foto: Bored Panda

Cuier din furculițe

cuier-furculiteSursă foto: Bored Panda

Suport de lumânări din tel

lumanare-in-telSursă foto: Bored Panda

Grădină verticală din plastic

gradina-verticala-plasticSursă foto: Bored Panda

Răzătoare suport

razatoare-suprtSursă foto: Bored Panda

Ceașcă de ceai, lumânare

lumanare-in-canaSursă foto: Bored Panda

Suport de prosop din făcăleț

facalet-suport-prosopSursă foto: Bored Panda

Coș de fructe din tacâmuri

cos-de-fructe-tacamuriSursă foto: Bored Panda

Tavă argintie sau tablă pentru cretă

tava argintie tablaSursă foto: Bored Panda

Picture of Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *