logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Ce poți vedea la cinema în luna august?

Filmele care au premiera în cinematografele din România în luna august mizează pe umor pentru a te face să vrei să le vizionezi. Cu toate acestea, există și acțiune, thriller și animație. Pe scurt, ai de unde alege. Iată care sunt filmele care pot fi văzute la cinema în luna care urmează:

Suicide Squad / Brigada Sinucigașilor

Într-o lume în care superputerile sunt ceva real, o agenție guvernamentală secretă decide să recruteze o serie de răufăcători cu puteri supranaturale pentru a executa câțiva soldați din misiuni secrete, care sunt periculoși pentru lume. În schimb, răufăcătorii vor putea fi iertați de pedeapsă. „Brigada Sinucigașilor” are premiera în cinematografele din țară în 5 august.

Nous trois ou rien / Noi 3 sau nimic

Câștigător al Festivalului de Film de la Munich, „Noi 3 sau nimic” spune povestea unei familii iraniene care se stabilește în Franța, după ce Hibat, personajul principal, se implică în problemele politice din anii 70 și ajunge să fie închis pentru asta. În ciuda realității existente în film, acesta este clasificat drept o comedie. Premiera sa are loc în 5 august.

The Secret Life of Pets / Singuri Acasă

Te-ai întrebat vreodată ce face animalul tău de companie când e singur? Dacă nu, ai acum șansa să afli, vizionând „The Secret Life of Pets”. Filmul de animație are premiera în 5 august și urmărește pățaniile unor animale de companie, în timp ce stăpânii lor sunt plecați de acasă.

Sausage Party / Petrecerea Cârnaților

Chiar dacă este un film de animație, acesta nu este unul destinat copiilor. „Sausage Party” are premiera în România în 12 august și spune povestea alimentelor care descoperă că sunt „luate acasă” de oameni, doar pentru a fi mâncate. Comedia are câteva cuvinte și scene nepotrivite pentru cei mici, așa că nu-i lua cu tine la cinema.

Lights Out / Lumini Stinse

Dacă ești fan al filmelor de groază, atunci vei vrea să vizionezi „Lights Out” în cinematografe. Are premiera în 12 august și spune povestea mai multor persoane care observă silueta unei femei atunci când închid lumina. Teroarea se lasă peste aceștia când descoperă adevărul.

Hell or High Water / Cu Orice Preț

Un bărbat divorțat și fratele său riscă totul pentru a salva ferma familiei din Texas. Aceștia încep să jefuiască bănci pentru a strânge suma necesară de bani ca să răscumpere afacerea familiei, aflată în faliment. „Hell or High Water” are premiera în 12 august.

Barbie: Star Light Adventure / Barbie: Aventură printre stele

Prințesa Barbie vine în ajutorul stelelor atunci când strălucirea acestora începe să dispară de pe cer. Barbie va pleca pe o altă planetă și își va forma o echipă cu ajutorul căreia să salveze universul. Poți să îți duci fetița la acest film animat începând cu 19 august.

Pete’s Dragon / Pete și dragonul

Pete este un băiat orfan care a supraviețuit în pădure timp de 6 ani, alături de prietenul său Elliot. Doar că, Elliot este un… dragon. După ce Pete este găsit și salvat de o familie, cei doi prieteni trec printr-o serie de aventuri pentru a rămâne împreună. Acest film are premiera în România în data de 19 august.

Ben-Hur

Judah Ben-Hur este un prinț evreu care a fost acuzat pe nedrept de trădare. Acesta este pârât și dat ca sclav chiar de fratele său adoptiv. După câțiva ani de scalvie pe mare, Ben-Hur scapă și se întoarce acasă pentru a căuta răzbunare. Află în sălile de cinema dacă acesta o obține sau nu, începând cu 19 august.

War Dogs

Filmul se bazează pe o poveste adevărată a doi tineri care au câștigat un contract de 300 de milioane de dolari cu Pentagonul, pentru a înarma trupele militare din războiul din Afghanistan. Avându-i în rolul principal pe Miles Teller și Jonah Hill, poți fi sigur că această comedie îți va fi pe plac. Poți să o vizionezi în cinema începând cu 19 august.

Mechanic: Resurrection / Mecanicul 2

Adam Bishop (Jason Statham) a crezut că a lăsat acțiunile sale criminale în trecut, până când acesta este obligat să revină la vechile obiceiuri, după ce femeia de care este îndrăgostit (Jessica Alba) este răpită. El are de asasinat oameni trecuți pe o listă sau va fi asasinată ea. Începând cu 26 august vei putea vedea dacă reușește să o salveze sau nu.

Don’t Breathe / Omul din întuneric

Trei hoți intră în casa unui om bogat, dar orb, cu gândul să-l jefuiască. Aceștia cred că le va fi ușor să fure banii, datorită faptului că el nu vede, însă își dau seama rapid că nu este așa. Acum ei trebuie să lupte pentru viața lor. Poți vedea pelicula în cinema, începând cu 26 august.

Nine Lives / Nouă vieți

Clasica poveste din care trebuie să înțelegi cât de importantă e familia va putea fi urmărită în cinematografe din 26 august, sub forma peliculei „Nine Lives”. Un om de afaceri, tată, lipsește de la ziua de naștere a fiicei sale, motiv pentru care hotărăște să-i cumpere acesteia o pisică. Problemele intervin atunci când el devine blocat în corpul pisicii, pentru a-și învăța lecția.

 

Marauders / Prădătorii

O bancă este jefuită, însă atacul nu se termină aici. După ce mai multe filiale ale aceluiași bancher au fost jefuite de hoți extrem de periculoși, FBI-ul crede că există o conspirație la mijloc și că jafurile au ca scop demascarea unui infractor mai mare. Poți afla dacă e așa sau nu începând cu 26 august.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *