Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
cinema
cinema

Ce poți vedea la cinema în luna Decembrie?

Ultima lună din an aduce cu ea o multitudine de filme interesante în cinematografe. Printre acestea, poți urmări filme de sărbători, dar și câteva filme de animație, thrillere și filme de comedie. Iată, deci, ce poți vedea la cinema în luna decembrie:

Demonul de neon / The Neon Demon

Povestea se învârte în jurul lui Jesse, o fată care aspiră să devină model. Ea va descoperi cât de greu e să faci asta, în timp ce alte femei râvnesc la frumusețea ei. Descoperă acest thriller în cinematografe începând cu 2 decembrie.

Lumea de Dincolo: Războaie Sângeroase / Underworld: Blood Wars

Dacă ești fan al supranaturalului, îți va plăcea cu siguranță Underwold: Blood Wars, care are premiera în cinematografe în 2 decembrie. O vei putea vedea pe Selene (Kate Beckinsale) luptându-se pentru a pune capăt unui lung război între clanul Lycanilor și facțiunea Vampirilor.

Marea Bulgăreală / Snowtime

Odată cu sosirea zăpezii, copiii dintr-un oraș încep un mare război de bulgăreală. Lor li se alătură și o fată nou venită. Te poți distra alături de ei începând cu 2 decembrie, în sălile de cinema.

Aliatul / Allied

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, un ofițer în Africa de Nord (Brad Pitt) întâlnește un agent al Rezistenței Franceze (Marion Cotillard) în timp ce se află într-o misiune în tabăra inamică. Cei doi devin un cuplu, însă relația lor este pusă la încercare de presiunea războiului. Poți afla continuarea în cinematografe, în 2 decembrie.

Super party la birou / Office Christmas Party

O petrecere de Crăciun de la birou scapă de sub control, după ce un branch manager încearcă să convingă un client să lucreze cu ei, prin intermediul acesteia. Află ce se întâmplă cu petrecerea, începând cu 9 decembrie, în cinematografele din țară.

Demonul / Incarnate

Când un copil este posedat de o entitate foarte puternică, un om de știință reușește să pătrundă în subconștientul acestuia și să îl salveze pe băiat din puterea demonului. Pelicula de groază va avea premiera în 9 decembrie în cinematografe.

Hai să cântăm / Sing

Când afacerea sa este pe cale să intre în faliment, un Koala, patronul unui teatru, decide să dea drumul unui concurs de talente, încercând să găsească următoarea vedetă a orașului. Cu nume precum Scarlet Johannson, Tori Kelly, Matthew McConaughey și mulți alții, descoperă o nouă animație muzicală, în 16 decembrie.

Rogue One: O poveste Star Wars / Rogue One: a Star Wars Story

Rebeliunea decide să facă o mișcare riscantă pentru a fura planurile pentru Steaua Morții. De-aici începe povestea arhicunoscută Star Wars. Descoperă și tu cum a început totul, în cinematografe, începând cu 16 decembrie.

Pasagerii / Passengers

Într-un viitor distant, o navă spațială transportă peste 5000 de oameni pe o planetă colonie, aflată la mare distanță de Pământ. Călătoria durează 120 de ani, iar oamenii sunt transportați într-o stare de somn permanent. Ceva nu funcționează bine însă, iar 2 pasageri se trezesc cu 90 de ani înainte de a ajunge la destinație. Poți vedea ce se întâmplă cu aceștia începând cu 23 decembrie.

La La Land

Viața la Hollywood e grea, mai ales pentru cineva la început de drum. Dar când întâlnești pe cineva la fel de pasionat ca și tine, vezi o sclipire. Asta se întâmplă și când un pianist de jazz (Ryan Gossling) se îndrăgostește de o actriță (Emma Stone). Descoperă povestea lor pe marele ecran începând cu 23 decembrie.

Marele Zid / The Great Wall

Este una dintre cele mai mari minuni ale lumii și a fost construit pentru a ține ceva la distanță. Acest lungmetraj spune povestea Marelui Zid Chinezesc. O poți afla și tu, începând cu 30 decembrie.

Fondatorul / The Founder

Este un lanț de restaurante din lumea întreagă, la care sigur ai mâncat și tu cel puțin o dată în viață. Știi cum a început povestea McDonald’s? Michael Keaton joacă rolul fondatorului în această peliculă, care are premiera în 30 decembrie.

De ce el? / Why him?

Când ești părinte, îți dorești tot ce-i mai bun pentru fiica ta. Ce faci atunci când descoperi că ea s-a îndrăgostit de un om pe care tu îl consideri nepotrivit? Vezi ce face acest tată pentru fiica sa, începând cu 30 decembrie.

Ozzy – Marea Evadare / Ozzy

Un cățel pe nume Ozzy are parte de aventura vieții sale când este lăsat de stăpâni la un sanctuar pentru câini, pentru perioada câmd aceștia sunt plecați în concediu. Problema cu acest sanctuar e că nu e atât de prietenos precum pare. Află cum scapă Ozzy de probleme, în cinematografe din 30 decembrie.

Cover - Sursă foto: dreamstime.com
Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *