Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Ce poți vedea la cinema în luna februarie?

Comedii, filme romantice, animații, dar și thrillere – acestea sunt categoriile de film care vor lua lumina reflectoarelor în luna februarie. Dacă vrei să afli ce filme intră în cinema în această lună, te invit să citești mai departe.

Resident Evil: The Final Chapter / Resident Evil: Capitolul final 3

Alice (Milla Jovovich) este singurul supraviețuitor în Resident Evil: Capitolul final. Supraviețuind ceea ce trebuia să fie ultima șansă a umanității împotriva celor nevii, ea trebuie acum să se întoarcă în locul unde a început totul – The Hive, în Raccoon City. Acompaniaz-o în această ultimă luptă, din 3 februarie, în cinematografe.

Die Reise Mit Vater / La Drum cu tata

Într-o Românie comunistă, o familie româno-germană decide să pornească într-o călătorie înspre Republica Democratică Germană. Hai și tu în aventura lor, începând din 3 februarie, în sălile de cinema.

Ma Vi de Courgette / Viața mea de Dovlecel

Un copil de 9 ani poreclit Courgette (Dovlecel) se împrietenește cu polițistul Raymond, care îl ajută să treacă peste dispariția mamei sale. Courgette ajunge la o casă de copii, unde întâlnește alți orfani de-o vârstă cu el. Urmărește-i adaptarea în noul mediu, pe marile ecrane, din 3 februarie.

Gold / Goana după aur

https://www.youtube.com/watch?v=IhYROWOayLw

Kenny Wells (Matthew McConaughey) este un afacerist care vrea să aibă parte de o pasă norocoasă. El se asociază cu un geologist cu idealuri asemănătoare și încep o aventură în căutarea aurului în jungla nedescoperită a Indoneziei. Ia parte la căutări alături de aceștia, începând cu 3 februarie.

Surf’s Up 2: WaveMania / Cu toții la surf 2: Mania valurilor

Cel de-al doilea film din comedia animată îi are în prim plan pe câțiva dintre cei mai cunoscuți luptători WWE în rolul unor surferi animale. Fii pregătit să te amuzi alături de ei, în cinematografe, începând cu 3 februarie.

The Lego  Batman Movie / Lego Batman: Filmul

Pășește în lumea Lego alături de Batman, care trebuie să își salveze orașul din ghearele dușmanilor, în timp ce încearcă să îl educe pe copilul pe care l-a adoptat (Robin). Poți să râzi copios la acest film animat, în cinematografe din 10 februarie.

Fifty Shades Darker / Cincizeci de umbre întunecate

Pătrunde mai adânc în lumea lui Grey, alături de Anastasia, în continuarea Celor cincizeci de umbre ale lui Grey. Anastasia va fi nevoită să se confrunte cu mânia și invidia celorlalte femei care au făcut parte din viața lui Christian. Pelicula intră în sălile de cinema începând cu 10 februarie.

John Wick: Chapter 2 / John Wick 2

John Wick (Keanu Reeves) revine pe marile ecrane în 17 februarie. Acesta trebuie să își reia activitatea de asasin, pentru a pune capăt unei organizații mafiote.

A cure for wellness / O terapie pentru viață

„Există o boală în interiorul nostru” – așa începe povestea unui tânăr director care este trimis în Elveția să îl aducă în apoi pe CEO-ul companiei sale, care s-a retras la un centru wellness misterios. Acesta descoperă însă că acel centru nu face tratamente atât de miraculoase precum par. Poți descoperi și tu ce se întâmplă, începând cu 17 februarie.

Rings / Avertizarea 3

https://www.youtube.com/watch?v=CtRljLPPOQI

O tânără se trezește în mijlocul unui blestem care îi poate curma viața în 7 zile. Descoperă dacă va putea scăpa de acest blestem, în thrillerul Avertizarea 3, care va avea premiera în data de 17 februarie.

Rock Dog

Pornește cu Bodi, câinele rocker,  în aventura sa de a deveni un artist. El devine interesat de muzică după ce un radio cade din cer. Alătură-te în această aventură, începând cu 24 februarie.

A Monster Calls / Copacul cu povești

Connor este un băiat care încearcă să treacă peste boala iremediabilă a mamei sale. El se va ajuta de un copac monstru pentru a-și exterioriza emoțiile. Îi poți afla povestea, începând cu 24 februarie, în cinematografe.

Tulip Fever / Febra Lalelelor

Un artist care pictează portretul unei tinere soții, se îndrăgostește de ea. Drama lor are loc în Amsterdam în secolul 17, în preajma maniei cu lalele. Află mai multe despre povestea lor, în cinematografe, începând cu 24 februarie.

T2: Trainspotting 2

Lungmetrajul reunește personajele din primul film. De această dată, aceștia se reîntâlnesc, după 25 de nai, pentru a găsi câțiva prieteni vechi: tristețea, pierderea, răzbunarea și pericolul mortal. Ești gata să te alături? Filmul intră în sălile de cinema în 24 februarie.

Fist Fight

Într-o luptă în curtea școlii, de obicei, profesorii trebuie să intervină, pentru a opri bătaia. Dar ce se întâmplă când cei care se luptă sunt chiar doi profesori? Poți să afli (și să te prăpădești de râs) în comedia aceasta, care are premiera în 24 februarie.

Cover - Sursă foto: freepik.com
Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *