Ce poți vedea la cinema în luna aprilie?

jake-hills

 

Luna aprilie te întâmpină în cinematografe cu un amalgam de filme de comedie, animație și horror. Știm că ești curios să vezi ce premiere au loc în această lună, așa că te invităm să citești mai departe ca să le descoperi.

Power Rangers

Îți amintești zilele din copilărie când te uitai la Power Rangers? Acum ai ocazia să îi revezi pe marile ecrane, în remake-ul care are premiera în 7 aprilie. Fii alături de tinerii care, prin puterile pe care le-au primit, încearcă să salveze lumea de la distrugere.

Viva

Dacă îți plac filmele de festival, cu siguranță vei vrea să vezi Viva. Pelicula spune povestea unui tânăr travesti, care încearcă să își găsească vocea în timp ce cântă într-un club de travesti, dar care în același timp încearcă să îl convingă pe tatăl său că acesta este stilul de viață pe care și-l dorește. Filmul va avea premiera în cinematografe în 7 aprilie.

Get Out! / Fugi!

Atunci când ești parte dintr-un cuplu inter-rasial și urmează să cunoști familia partenerului tău, ai emoții, cu siguranță. Așa se simțea și Chris Washington (Daniel Kaluuya), când a mers cu prietena sa albă, acasă la familia ei. Doar că el a descoperit acolo o situație înfricoșătoare. Descoperă povestea acestui film horror începând cu data de 7 aprilie, în cinematografe.

Rabbit School / Școala Iepurașilor

Se apropie Sărbătorile Pascale, așa că Iepurașul de Paște se antrenează pentru a proteja ouăle colorate pe care trebuie să le livreze oamenilor. Atunci când Școala Iepurașilor este atacată de Vulpe, aceștia trebuie să lupte pentru a-și proteja tabăra. Poți vedea năstrușnica poveste, în cinematografe, începând cu 7 aprilie.

The Boss Baby / The Boss Baby: Cine-i șef acasă?

Când părinții lui Tim aduc acasă un bebeluș nou, acesta bănuiește că ceva nu este în regulă. Noul său frate (Alec Baldwin) se comportă dubios și poate vorbi, ceea ce nu este normal. Tim descoperă că acesta este într-o misiune și se hotărăște să-l ajute, pentru a scăpa de el cât mai repede. Poți vedea deznodământul poveștii (și să râzi copios făcând asta), începând cu 14 aprilie.

Going in Style / Jaf cu stil

Trei pensionari se trezesc cu fondul de pensii înghețat și se hotărăsc că e timpul să primească înapoi ceea ce e al lor. Astfel, ei pun la cale un jaf armat, însă vor avea nevoie de tot ajutorul pe care-l pot obține, pentru că lucrurile se mișcă încet. Află dacă aceștia reușesc să facă ce și-au propus, începând cu 14 aprilie, în sălile de cinema din țară.

Heal the Living / Reparer les vivants

Un accident fatal aduce împreună trei povești diferite. Fiecare dintre personajele acestui lungmetraj au un rol special în povestea celorlalte, iar noi te invităm să în descoperi, începând cu 21 aprilie, în cinematografe.

Fast & Furious 8 / Furios și Iute 8

Dom (Vin Diesel) își trădează „familia” pe care și-a format-o în timp, pentru a ajuta o teroristă, iar acum, echipa lui lucrează împreună cu poliția pentru a-l prinde și opri. Printre trădare și acțiune, fiecare membru al echipei Fast & Furios va fi încercat. Urmărește filmul în cinematografe, începând cu 21 aprilie.

Richard the Stork / Bărzoiul Richard

Richard este o vrabie care a fost abandonată când era încă în ou și care a fost crescută de un cuib de berze. Atunci când vine vremea ca berzele să migreze, acestea îi spun adevărul lui Richard, care crede că este la fel ca ei. El află că nu este o pasăre migratoare și că nu poate pleca împreună cu familia lui adoptivă. El se încăpățânează să le demonstreze că nu e așa și pornește în călătorie alături de câțiva prieteni pe care-i întâlnește pe drum. Descoperă dacă ajunge la destinație sau nu, în 28 aprilie.

Perfetti sconosciuti

7 prieteni vechi se întâlnesc la o cină. Ei hotărăsc să joace un joc prin care să dezvăluie orice apel telefonic, sms sau mesaj Whatsapp pe care îl primesc în acea seară. Acest joc îi va costa câteva secrete. Vor reuși ei să rămână prieteni după această situație? Descoperă începând cu 28 aprilie.

Unforgettable / Obsesia trecutului

Katherine Heigl ia rolul unei femei care se simte înlocuită după ce fostul ei soț se recăsătorește. Aceasta este obsedată să o facă pe actuala soție a fostului ei să plătească pentru că a înlocuit-o. Află ce se întâmplă în final, începând cu 28 aprilie.

The Space in Between: Marina Abramovic and Brazil

Marina Abramovic călătorește în Brazilia, în căutare de inspirație artistică și vindecarea sufletului. Urmărește călătoria ei, începând din 28 aprilie, în cinematografe.

Comentarii

Please enter your name here
Please enter your comment!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Aflați cum sunt procesate comentariile dumneavoastră.