logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Ce poți vedea la cinema în luna iulie?

Luna iulie pare a fi încărcată de comedie, animație și acțiune în ceea ce privește cinematografia, însă nu-ți fă griji, este presărată și cu câteva filme thriller sau sci-fi. Iată ce pelicule poți vedea în sălile de cinema din țară, pe parcursul lunii iulie.

Agenți Aproape Secreți – Central Intelligence

Prieteniile din liceu pot fi amintiri plăcute, iar reuniunea a doi prieteni ar putea fi ceva special. Mai cu seamă atunci când prietenul tău gras din liceu a devenit între timp un tip super făcut, care e agent CIA. Dwayne „The Rock” Johnson și Kevin Hart joacă în „Central Intelligence”, o comedie care te va face să râzi cu lacrimi. O poți viziona în cinematografele din țară începând cu 1 iulie.

Trăind printre demoni 2 – The Conjuring 2

Dacă ești fan al filmelor horror, trebuie să vezi „The Conjuring 2”. O fetiță de 11 ani este afectată de un spirit rău, iar teroarea și frica te vor cuprinde cu siguranță. Peggy Hodgson, mama fetiței posedată, cheamă doi investigatori de paranormal în ajutor însă aceștia din urmă, odată ajunși la destinație, descoperă că și ei sunt vizați de spiritele rele. Premiera acestui thriller are loc în 1 iulie.

Înainte să te cunosc – Me before you

Un accident tragic în lasă pe Will paralizat în tot corpul, iar acesta își pierde dorința de a trăi. Lou își pierde slujba și apoi se angajează să aibă grijă de Will, însă niciunul dintre cei doi nu își dau seama de impactul pe care fiecare îl va avea asupra celuilalt. Drama romantică a celor doi poate fi vizionată în cinematografe tot din 1 iulie.

Partenere pentru Mike și Dave – Mike and Dave Need Wedding Dates

Mike și Dave sunt doi frați petrecăreți cărora le place distracția. Când află că sora lor se mărită în Hawaii, aceștia pun un anunț pe internet pentru a-și găsi două fete care să fie perechea lor la nuntă. Însă, dornice de o aventură și de o vacanță gratuită, fetele pe care le aleg reușesc să îi păcălească pe cei doi și să întoarcă totul pe dos. Te poți distra de pățăniile acestora începând cu 8 iulie.

Noaptea judecății: Alegerile – The Purge: Election Year

Au trecut doi ani de când Leo Barnes a luat decizia să nu se răzbune pe ucigașul fiicei sale în noaptea judecății. Acum, el este șeful securității pentru senatoarea Charlie Roan, principalul candidat la președinție. Asta pentru că ea militează pentru a anula noaptea judecății. Începând cu 8 iulie vei putea viziona acest film în sălile de cinema.

Răzbunarea amintirilor – Remember

Povestea lui Zev Guttman (Christopher Plummer), unul dintre ultimii supraviețuitori de la Auschwitz, este una cutremurătoare și incitantă. Acesta pornește în căutarea răzbunării, după ce află că unul dintre gardienii din lagărul de concentrare locuiește acum în Statele Unite ale Americii sub un nume fals. Filmul va avea premiera în cinematografele românești în 8 iulie.

Tomahawkul de os – Bone Tomahawk

Un grup de bărbați din vestul sălbatic pornesc într-o călătorie în care încearcă să salveze mai mulți oameni care au fost răpiți de un grup de canibali. Sălbaticii au fost aduși în apropierea orașului liniștit de un bandit care nu știa că este urmărit. Poți viziona acest film western în cinematografe tot din 8 iulie.

Legenda lui Tarzan – The Legend of Tarzan

8 iulie este și premiera „Legendei lui Tarzan”, un film care continuă povestea legendarului om al Junglei și al întâlnirii sale cu frumoasa Jane. De această dată, Tarzan, care s-a acomodat cu viața în Londra, este chemat înapoi în junglă pentru a investiga o tabără minieră și activitatea care are loc în acesta.

Din Adâncuri – The Shallows

Teroarea din adâncuri se mută mai aproape de mal pentru Nancy (Blake Lively) care face surf în apropierea unei plaje izolate. Deși e la mai puțin de 200 de metri distanță de mal, ea este atacată de un rechin ucigaș și va trebui să devină ingenioasă pentru a scăpa din această situație. Poți vedea acest thriller plin de suspans în cinematografe, începând cu 15 iulie.

Epoca de gheață: Ploaie de meteoriți – Ice Age: Collision Course

Aventura personajelor noastre preferate din Epoca de Gheață continuă în 15 iulie, de această dată Sid și restul mamiferelor confruntându-se cu ploaia de meteoriți. Pe parcursul călătoriei lor spre adăpost, turma de mamifere întâlnește aventuri noi și personaje care mai de care mai interesante.

Star Trek: Dincolo de infinit! – Star Trek Beyond

Echipajul USS Enterprise continuă să exploreze spațiul, ajungând în teritorii necunoscute. Acolo, ei întâlnesc noi dușmani, care pun tot ce reprezintă „Federația” la test. Vizionează aventura acestora începând cu 22 iulie.

Detectivul, mafia și cartoforul – Skiptrace

https://www.youtube.com/watch?v=7V4uR59O9l8

Jackie Chan se întoarce cu o nouă aventură plină de comedie, acțiune și arte marțiale. Bennie Chan (Jackie Chan), un polițist din Hong Kong face echipă cu un dependent de jocuri de noroc (Johnny Knoxville) pentru a captura un răufăcător chinez foarte cunoscut. Poți descoperi despre ce e vorba în sălile de cinema, începând cu 22 iulie.

Vânătorii de fantome – Ghostbusters

Vânătorii de fantome se întorc pe marile ecrane în varianta feminină. De această dată Melissa McCarthy, Kate McKinnon, Kristen Wiig și Leslie Jones sunt cele care vor juca rolurile celebrilor vânători de fantome. Filmul pune accent pe comedie, iar în poveste apare și Bill Muray, unul dintre originalii vânători de fantome. Distrează-te la cinema, vizionând acest film din 29 iulie.

Tulip Fever

În secolul 17, când lalelele erau extrem de prețioase pentru Olandezi, un tânăr artist se îndrăgostește de o femeie măritată, a cărui portret a fost angajat să îl picteze. Povestea este una romantică și tragică în același timp, iar noi te invităm să o urmărești în cinema, din 29 iulie.

Jason Bourne

Jason Bourne încearcă să descopere adevăruri din trecutul său, acum că știe cine este cu adevărat. Fii alături de aventura în care pornește de această dată spionul, urmărindu-l în cinema, începând cu 29 iulie.

Mame bune și nebune – Bad Moms

În ziua de azi mamele trebuie să fie perfecte. Toate aceste presiuni făcute asupra femeilor care au copii, au făcut ca 3 dintre acestea să cedeze. Ele se simt suprasolicitate și sătule să afișeze o imagine de mamă perfectă. De aceea, ele vor încerca să se destindă în cel mai „ne-mămesc” mod posibil, iar asta le aduce o confruntare cu „perfecta” Gwendolyn, președinta ședințelor cu părinții de la școală. Această comedie este perfectă pentru mamele care vor să se elibereze de stres. Poți viziona filmul în cinematografe din 29 iulie.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *