Search
Generic filters
Exact matches only

Ce poți vedea la cinema în luna iunie?

popcorn

Luna iunie este presărată cu filme de aventură și comedie, însă este undă verde și la acțiune! Descoperă ce poți vedea în cinematografe în luna iunie!

Wonder woman

După multe așteptări, fanii universului DC o vor putea vedea pe Wonder Woman în propriul ei film cu super eroi. Află povestea Femeii Fantastice și vezi cum salvează ea lumea, începând cu 2 iunie, în sălile de cinema din țară.

Baywatch

Faimoșii salvamari care aleargă în slow motion revin pe marele ecran. De data asta, îi avem în rol principal pe Dwayne „The Rock” Johnson, Zac Efron, Pryianka Chopra și Kelly Rohrbach. Urmărește aventura lor și distrează-te cât poți în sala de cinema din 2 iunie.

The History of Love / Povestea iubirii

De la regizorul român Radu Mihăileanu vine o adaptare ecranizată a romanului scris de Nicole Krauss. Povestea iubirii spune povestea unei cărți care apare misterios pentru a lega două suflete demult pierdute. Poți viziona acest film la cinema, începând cu 9 iunie.

The Mummy / Mumia

Nick Morton (Tom Cruise) și echipajul lui descoperă un mormânt vechi de peste 2000 de ani, în care a fost închisă o prințesă egipteană devenită malefică. Pătrunderea lor în criptă face ca aceasta să se trezească la viață. Descoperă cum o vor opri de la distrugerea întregii lumi, începând cu 9 iunie.

Dalida

Filmul biografic al celebrei cântărețe din anii ’50, Dalida, are premiera în cinematografele din țară în 9 iunie. Descoperă-i povestea și cântecele acesteia!

Rough Night / O noapte nebună, nebună

Ce e mai bun decât o petrecere a burlăcițelor cu prietenele tale? Însă, atunci când stripperul pe care l-ai angajat pentru petrecere moare, ce te faci? Vezi ce au făcut Jess (Scarlett Johansson) și prietenele ei, începând cu 16 iunie.

Cars 3 / Mașini 3

Animația Pixar cu mașini se întoarce cu o nouă aventură. De această dată, Lighning McQueen încearcă să dovedească generațiilor mai tinere de mașini de cursă că încă poate să câștige. Urmărește aventura alături de cei mici, începând din 16 iunie.

Unlocked / Unlocked: Pericol descătușat

Unul dintre cei mai buni interogatori ai CIA-ului este prinsă într-o capcană care reușește să pună Londra în pericol. Filmul plin de acțiune îi are în prim plan pe Noomi Raplace și Orlando Bloom și are premiera în 16 iunie.

Overdrive

Doi frați fac echipă în a fura mașini scumpe și vechi, însă cei doi intră într-un bucluc după ultimul lor jaf. Rămâne de văzut cum reușesc să iasă din asta, începând cu 16 iunie.

Transformers: The Last Knight / Transformers: Ultimul cavaler

Optimus Prime nu mai este de găsit, iar lupta dintre oameni și Transformers este acerbă. Cheia pentru a salva umanitatea stă în istoria ascunsă a Transformerilor. Descoperă deznodământul poveștii începând cu 23 iunie pe marile ecrane.

Once Upon a Time in Venice / Câinele… sau viața

Un detectiv din LA (Bruce Willis) descoperă că o gașcă de dealeri de droguri i-au răpit câinele. Pentru a-l recupera, acesta trebuie să îi ajute pe răpitori să găsească niște droguri furate. Totul se petrece într-o mare învălmășeală, așa că te vei distra vizionând acest film, începând cu 23 iunie.

Everything, Everything / Absolut tot

Dacă ai ști că tot ce e afară te poate ucide, ai ieși? Maddy (Amandla Stenberg) are o boală imunodeficitară, care nu-i permite să părăsească un mediu steril. Povestea ei poate fi urmărită în adaptarea ecranizată după cartea omonimă, începând cu 23 iunie, în cinematografe.

Despicable Me 3 / Sunt un mic ticălos 3

Gru descoperă că are un frate geamăn, iar când îl întâlnește, își dă seama că îi este dor să fie un ticălos. Vezi ce pun la cale, împreună cu minionii, începând din 30 iunie, în cinematografe.

Baby Driver

Baby este un șofer bun. El este forțat să lucreze ca șofer de evadare pentru un șef de mafie, însă lucrurile iau o întorsătură proastă când este pus să lucreze la un jaf imposibil. Află ce se întâmplă în 30 iunie.

Newsletter

Bună Dimineața, săptămânal pe email

*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *