logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Ce poți vedea la cinema în luna mai?

Luna mai pare să aducă mai multe comedii decât orice alt gen de filme, însă totodată vin și câteva filme de acțiune, istorice sau drame. Dacă vrei să știi ce poți vedea în sălile de cinema din România în luna mai, citește în continuare.

Căpitanul America: Război civil

Căpitanul America luptă împotriva propriilor săi colegi de breaslă de această dată, după ce acesta nu este de acord cu implementarea unei legi care obligă super eroii să își dezvăluie identitatea. Această lege vine ca urmare a distrugerilor produse în „Age of Ultron”, din cel mai recent film „The Avengers”. Poți vedea acest război civil în cinematografele din țară, începând cu 6 mai.

The Angry Birds Movie

Românii se vor putea amuza copios pe seama filmului animat cu simpaticele păsări nervoase înaintea celor din Statele Unite, pentru că, în țara noastră, premiera animației are loc în 13 mai, cu o săptămână înainte de cea din SUA.

Hologramă pentru rege

Tom Hanks joacă rolul unui agent de vânzări disperat, care călătorește în Arabia Saudită cu gândul să își vândă produsul, regelui de acolo. Începând cu 13 mai, vei putea descoperi toate peripețiile prin care acesta trece în noua sa aventură.

Mamă, ce zi!

În SUA, Ziua Mamei este sărbătorită într-o ocazie separată, nu de 8 martie. „Mamă, ce zi!” urmărește modul în care diverse familii americane sărbătoresc această zi, în funcție de situația fiecăruia. Lungmetrajul apare în cinematografele din România în 13 mai.

The Girl King

Povestea Reginei Cristina a Suediei și încercările ei de a moderniza regatul, în secolul al XVII-lea, în ciuda insistențelor consilierilor ei conservatori poate fi văzută în cinematografele din țară începând cu 20 mai.

X-Men: Apocalipse

După succesul de care a avut parte „X-Men: Days of Future Past”, regizorul Bryan Singer a pregătit o nouă peliculă cu mutanții noștri preferați, care are premiera în 20 mai. De această dată, X-Men luptă împotriva unei legende antice, cineva care pare a fi primul mutant din lume, extrem de puternic și de periculos.

Vecini de coșmar 2

Povestea cuplului care are ca vecini studenți într-o asociație continuă. Dacă inițial se luptau cu o fraternitate care organiza petreceri zgomotoase, acum vor trebui să îl cheme pe căpitanul fraternității cu care se luptau (Zac Efron) să îi ajute să scape de „sororitatea” care s-a mutat în locul acestora și care este și mai groaznică. Premiera acestei comedii are loc în 20 mai.

Bacalaureat

Dacă ai chef să vezi un film autohton, cel mai interesant are premiera în 20 mai și este nominalizat pentru trofeul „Palme d’Or” la Cannes. Bacalaureat spune povestea unui părinte care trebuie să ia deciziile cele mai bune pentru fiica sa, în contextul societății actuale.

Alice în Țara Oglinzilor

Povestea lui Alice continuă în Țara Oglinzilor, pentru a-l salva pe Pălărierul Nebun din mâinile Timpului. Premiera acestui lungmetraj are loc în 27 mai.

Super Băieți

Anii ’70 sunt interesanți… asta vei observa urmărindu-i pe Ryan Gosling și Russel Crowe în timp ce încearcă să rezolve un caz care atrage multă atenție. Comedia are premiera în 27 mai.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *