Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only
sala-de-cinema
sala-de-cinema

Ce poți vedea la cinema în luna martie

Începutul primăverii îți aduce în sălile de cinema un amalgam de filme ce includ genurile comedie, dramă și acțiune. Totuși, iubitorii de thrillere nu rămân excluși și nici filmele de animație nu pleacă nicăieri. Dacă vrei să afli ce fel de pelicule poți vedea în luna martie la cinema, citește în continuare.

Logan

Ultimul film în care Hugh Jackman va juca rolul lui Logan sau Wolverine, celebrul mutant din universul X-Men. Aici, Logan descoperă o fată care are aceleași abilități precum ea și încearcă să o protejeze de forțele răului, care o urmăresc. Descoperă cum se desfășoară totul, începând cu data de 3 martie, în cinematografe.

Ballerina

Ce faci când visezi să devii cea mai bună balerină din Opera din Paris? Tot cee ace poți face pentru a obține ceea ce-ți dorești. Același lucru l-a făcut și Camille (Maddie Ziegler) atunci când și-a schimbat identitatea ca să obțină un loc la academia de balet de la Operă. Fii alături de ea în această aventură, începând cu 3 martie.

Ana, mon amour

Drama românească are în prim plan povestea de dragoste dintre Toma și Ana, doi tineri studenți care s-au cunoscut în timp ce studiau la Facultatea de Litere din București. Problemele încep să apară atunci când familia lui Toma nu acceptă relația dintre cei doi. Află dacă reușesc să treacă peste problemele apărute, începând din 3 martie.

Kong: Skull Island

Monștrii există. Ei locuiesc într-o insulă neumblată de oameni, iar rege pe insulă e însuși Kong, mitica gorilă uriașă. Într-o încercare de a studia insula, oamenii deranjează locuitorii acesteia și se trezesc într-o luptă pe viață și moarte. Urmărește filmul de acțiune cu sufletul la gură, începând din 10 martie.

I, Daniel Blake

Sistemul birocratic nu este unul ideal. Astfel, când Daniel Blake, un tâmplar aflat la a doua tinerețe, rămâne fără un loc de muncă după ce a suferit un atac de cord. După ce își revine, el încearcă să își găsească un job, însă întâmpină multe probleme. Urmărește această dramă socială, câștigătoare a trofeului Palme d’Or de la Cannes, începând cu 10 martie.

Alibi.com

Comedia franceză este una nonconformistă. Greg, personajul principal, și-a deschis o firmă numită alibi.com. Acolo, el oferă un alibi pentru orice tip de situație. Distrează-te alături de ei, începând cu 10 martie în cinematografe.

Noapte Albă / Sleepless

https://www.youtube.com/watch?v=grqVFoJ3jJg

Există mulți polițiști corupți. O investigație în acest sens duce la răpirea fiului lui Vincent (Jamie Foxx). Urmărește-l pe acesta cum încearcă să-și recupereze fiul și să ducă la capăt misiunea. Filmul de acțiune are premiera în cinematografele din țară începând cu 17 martie.

Frumoasa și Bestia / Beauty and the Beast

Vezi povestea Frumoasei și Bestiei readusă la viață de Emma Watson și Dan Stevens. Îi poți urmări cu sufletul la gură. Începând cu 17 martie, în sălile de cinema din țară.

Silence: Puterea Credinței / Silence

În secolul al 17-lea, doi preoți iezuiți din Portugalia pornesc într-o călătorie pentru a-l găsi pe mentorl lor, un preot care, din câte se pare, s-a lepădat de credință. În timpul călătoriei lor în Japonia, ei încearcă să răspândească și credința creștină. Află povestea lor începând cu 17 martie.

CHIPs: Polițiști de belea / CHIPS

Dacă vrei să râzi copios în 24 martie, îți sugerăm să vezi în cinema această comedie. Vei urmări povestea a 2 polițiști de autostradă din California, în timp ce își fac datoria și intră în tot felul de belele.

La Fille Inconnue / The Unknown Girl

O femeie încearcă să-și găsească pacea după ce aceasta află că cineva a murit la scurt timp după ce sunase la ușa ei pentru ajutor. Ea devine obsedată de a afla identitatea persoanei respective, pentru ca aceasta să poată avea o înmormântare normală. Filmul apare în cinematografe în 24 martie.

Viață, primele semne / Life

O echipă de astronauți recuperează o casulă cu mostre de pe Marte doar ca să descopere că aceasta conține urme de viață. Lucrurile iau o întorsătură urâtă atunci când acel extraterestru pare a fi de vină pentru distrugerea vieții de pe Marte. Urmărește-i în timp ce încearcă să evite ca același lucru să se întâmple și pe Pământ, începând cu 24 martie.

Ghost in the Shell

Scarlett Johansson este o polițistă cyborg, după ce viața ei a fost în pericol în urma unor evenimente tragice. Ea descoperă, însă, că a fost creată de o rețea de răufăcători și încearcă să-i dărâme. Fii alătur de ea, începând cu 31 martie.

Ștrumii: satul pierdut / Smurfs: The Lost Village

Ștrumfii revin în viața noastră, de această dată cu o aventură în întregime animată. Ei aud vestea unui sat pierdut și pornesc în căutarea acestuia. Îl vor găsi ei? Vor reuși să scape de toate problemele pe care le întâmpină pe drum? Descoperă, urmărindu-i în cinematografe începând cu 31 martie.

The Bye Bye Man

Nu-i spune numele. Nu-i gândi numele. Odată ce faci asta, va veni după tine. Un grup de adolescenți nu au ascultat această regulă. Poți afla ce au pățit aceștia, începând cu 31 martie, în sălile de cinema.

(M)uchenik / The student

Un student din Rusia începe să creadă că lumea a fost înghițită de rău și încearcă să o curețe, judecând acțiunile celor din jurul său. „Aș face orice pentru Dumnezeu” spune acesta. Noi îți spunem să vezi mai exact cum acționează acesta, începând cu 31 martie.

Anca

Anca

Anca este o persoană pasionată de muzică, machiaj și blogging și crede cu tărie în pozitivitate și diplomație. Apreciază arta și o cafea bună. Are câte un stil de muzică preferat pentru fiecare stare sufletească.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *