Generic filters
Exact matches only
Generic filters
Exact matches only

Muzeul în miniatură

Ali Alamedy este un tânăr care a dat dovadă de foarte multă creativitate. A fost conștient că asta nu îi va fi suficient, astfel că s-a antrenat cu foarte multă răbdare și în 9 luni a reușit să realizeze un muzeu în miniatură.

Ali a mărturisit că „Am petrecut 9 luni lucrând în studio folosind sute de metri de lemn, foarte multe alte materiale precum plastic, cupru, hârtie etc. Am construit mai mult de 100 de obiecte în miniatură, toate având un design al perioadei din 1900. Toate obiectele au fost făcute de la 0. Au fost foarte multe provocări, mai ales atunci când am realizat cercetarea. Am putut găsi doar câteva fotografii vechi,  în alb-negru, ale studioului.

Așa că a trebuit să citesc despre fotografia și despre fotografii din 1900 pentru a putea să îmi dau seama ce instrumente, tehinici, stiluri sau culori foloseau în studiourile lor. Cea mai grea parte a fost să refac spiritul unui asemenea loc la o scară mult mai mică. După ce am citit foarte multe articole, după ce am văzut sute de fotografii, după ce am realizat o întreagă cercetare, am putut construi studioul vechilor zile.”

Vă invit să vizionați o galerie de imagini cu ce a realizat Ali Alamedy.

Cover - Sursă foto: Ali Alamedy

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *