logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Top 10 lucruri stupide întâmplate la interviuri

Interviurile de angajare sunt întotdeauna pline de emoții, atât din partea angajatorului, cât mai ales din partea aplicantului. Să nu credeți că angajatorii nu au și ei emoții. Cei care se află la primele interviuri o pot da în bară uneori, dar cu toate acestea cele mai multe lucruri stupide vin din partea aplicanților.

Iată mai jos o listă cu 10 lucruri care, conform site-ului brainofbrian.com, s-au întâmplat în timpul unor interviuri de angajare. Nu știm sigur dacă sunt sau nu adevărate, dar cu siguranță sunt amuzante și ar trebui să vă feriți de ele la viitoarele întâlniri cu angajatorii.

1. Un aplicant a provocat angajatorul la skandenberg.

2. O fată a ținut căștile în urechi în timpul interviului, explicând că ea poate să asculte muzică și să discute cu angajatorul în același timp.

3. Cineva a aduc un câine de talie mare la întâlnirea cu angajatorul.

4. Un candidat a refuzat să se așeze și a insistat să fie intervievat stând în picioare.

5. Un bărbat a spus că dacă va fi angajat, își va demonstra loialitatea față de companie prin tatuarea logo-ului acesteia pe antebraț.

6. Un candidat a adormit în timpul interviului.

7. O fată a întrerupt interviul pentru a-și suna psihologul și a-i cere acestuia sfaturi despre cum să răspundă la anumite întrebări puse de angajator.

8. Un candidat ce avea chelie s-a scuzat în timpul interviului, a ieșit afară și s-a întors peste câteva minute purtând o perucă.

9. O candidată a explicat la interviu că scopul ei pe termen lung era acela de a înlocui în companie persoana care îi lua interviul.

10. Un candidat a spus că nu a terminat liceul pentru că a fost răpit și ținut într-o debara în Mexic.

Unele lucruri par a fi descrise din cărțile de science-fiction, dar să nu credeți că nu există persoane care nu sunt în stare de așa ceva. Trebuie să învățăm din greșelile lor și să nu le repetăm nicicând. Spune-ne în comentariile de mai jos care este cel mai stupid lucru întâmplat la un interviu pe care îl știi.

Vezi cum să faci un CV corect pentru a-ți crește șansele de angajare sau citește despre cât timp îi ia angajatorului să analizeze un CV

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *