Search
Generic filters
Exact matches only

Animalul tău de companie, în funcție de zodia ta

Animalele de companie pe care le deținem trebuie să se potrivească cu personalitatea noastră. De aceea, compatibilitatea dintre animalul pe care îl alegi poate fi direct corelată cu zodia în care te-ai născut. Dacă nu ai încă un animăluț și vrei să afli ce anume s-ar potrivi semnului tău astrologic, te invit să citești în continuare.

Berbec

Nativul berbec este mereu activ și are o viață plină de evenimente interesante. Cel mai bun animal de companie pentru acesta este câinele, în special rasele pline de energie. De exemplu, un câine din rasa labrador poate fi alegerea perfectă. Aceștia sunt extrem de energici și se potrivesc perfect nevoilor stăpânului de a fi activ.

Taur

Cei născuți în zodia taurului, știu că există zile în care trebuie să ducă muncă de convingere ca să se ridice din pat. În plus, îi place să rămână îmbrățișat cu animăluțul său. Are nevoie de o viețuitoare care să fie la fel de încăpățânată ca și el, așa că pisica este ceea ce trebuie să dețină.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei pe bunadimineata.ro

Gemeni

Gemenii iubesc conversația și socializatul. Pentru cei născuți în această zodie, interacțiunea este vitală, așadar optează pentru un animal inteligent. Un bun exemplu este papagalul, care poate fi învățat să vorbească și să interacționeze verbal cu persoanele din jur.

Rac

O persoană născută în zodia racului este o fire sensibilă, cu un simț puternic dezvoltat de om familist. Pentru că îi place să aibă grijă de ființele care o înconjoară, are nevoie de un animal care să fie delicat. Perfect pentru rac este un hamster, care îl face să se topească cu drăgălășenie și care îl face să simtă că o viață depinde de acesta.

Leu

Orice nativ din zodia leu știe că el trebuie să fie în centrul atenției. Are obiceiul să atragă atenția, indiferent de suma pe care trebuie să o plătească ca să facă asta. Nimic nu e mai maiestuos decât un cal. Bineînțeles, pentru asta ar avea nevoie de un grajd, însă, din punct de vedere al personalității, sunt perechea perfectă. Dacă nu pot deține un cal, cel mai apropiat animal ca și personalitate, este o pisică.

Fecioară

Fecioara este un om căruia nu îi place să îi fie deranjată ordinea. De aceea, pentru nativii din zodia fecioară, este exclus orice animal care ar provoca prea multă mizerie. Cel mai reușit animal de companie îl fac peștii, puși într-un acvariu frumos decorat. Aceștia nu fac mizerie și nici nu au nevoie de prea multă îngrijire.

Balanță

Simțul estetic este foarte important pentru o balanță, astfel că ea alege întotdeauna un animal care arată bine. Alegeri potrivite sunt pisicile din rasa Persană sau Russian Blue. De fapt, orice pisică care are blănița interesantă și atractivă poate fi perfectă pentru acest semn.

Scorpion

Scorpionului îi place să se mențină învăluit în mister. De asemenea, acesta iubește situațiile periculoase. De aceea, animalul perfect este un șarpe. Reptila este neconvențională în ipostaza de animal de companie, însă aceasta este cea mai potrivită opțiune pentru un nativ din această zodie.

Săgetător

Spontaneitatea și iubirea de călătorii fac ca nativul din zodia săgetătorului să nu fie cea mai potrivită persoană pentru a deține un animal de companie. Totuși, dacă vrea să aibă un animal de casă, poate opta pentru o broască țestoasă sau pești. Acestea sunt cele mai ușor de întreținut și pot fi lăsate în grija altcuiva pe perioada călătoriilor sale, fără să se îngrijoreze prea mult.

Capricorn

Trăsătura care caracterizează cel mai bine un capricorn este perseverența de care acesta dă dovadă. Dihorii sunt ceva mai dificil de îngrijit, însă asta nu înseamnă nimic altceva decât o provocare pentru ei.

Vărsător

Nativul din zodia vărsătorului își prețuiește independența și are nevoie de un animal care să i se asemene. De aceea, cele mai bune opțiuni sunt fie o pisică, fie un papagal. Aceste animale au o personalitate bine dezvoltată și nu au nevoie ca stăpânul lor să le acorde atenție tot timpul.

Pești

Visători din fire, oamenii născuți în zodia peștilor sunt persoane romantice, care iubesc ființele delicate. Un iepuraș pufos poate fi alegerea perfectă pentru aceștia pentru că îi va cuceri iremediabil cu drăgălășenia lui.

Citește în fiecare dimineață Horoscopul zilei sau vezi mai multe despre zodia ta pe bunadimineata.ro

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *