logo
Search
Generic filters
Exact matches only

Cum decorăm bradul de Crăciun ca să fim în trendul anului 2016

pom-de-craciun

Mai sunt câteva zile până la Crăciun, așa că pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Magazinele se prezintă cu oferte variate și tentante, încât de cele mai multe ori alegerea unor produse potrivite devine o misiune foarte grea. Perioada dinainte de Crăciun vine cu cheltuieli multe și bătăi de cap în privința cadourilor, a decorațiunilor pentru casă și chiar a felurilor de mâncare.

Sărbătorile de iarnă sunt un motiv de a ne împodobi casa într-un mod aparte față de restul anului. Luminile, decorațiunile și bradul sunt elemente nelipsite din casele tuturor în ultimele zile din decembrie. Pentru cei care nu țin cont de trend, ornamentele de anul trecut sunt folosite și anul acesta, dar pentru cei care vor să fie la modă inclusiv când vine vorba de împodobirea bradului, acest aspect este o provocare.

La fel ca și în moda vestimentară, când tonul este dat de marile case de modă, în materie de brazi și decorațiuni interioare, tonul îl dau târgurile de Crăciun din marile orașe ale lumii.

Designerii ne spun că în 2016 nu mai sunt la modă albastrul și auriul. Și nici beteala și fundele nu se mai poartă. Așadar, din start eliminăm albastrul, auriul, beteala și fundele. Dacă aceste patru elemente trebuie excluse, atunci cum împodobim bradul de Crăciun?

Potrivit designerilor, globurile și alte ornamente sunt „permise” anul acesta. Din fericire și luminile sunt la modă în 2016. Legat de culorile în trend, dacă împodobiți bradul în alb, argintiu și mov pal nu veți da greș. De exemplu, dacă folosiți globuri albe, rotunde, puteți adăuga ornamente sub formă de steluțe, bastonașe, fulgi de zăpadă etc.

Un alt trend practicat peste tot în lume anul acesta este bradul împodobit doar cu dulciuri. Iată că revine moda din perioada comunismului când „bomboanele de pom” erau la mare căutare. Pentru a avea dulciuri interesante și originale, puteți vizita târgurile de Crăciun din orașele voastre. În mod sigur, comercianții își adaptează oferta cererii și modei de sezon. De asemenea, dacă aveți timp, imaginație și îndemânare, puteți să faceți singuri dulciurile.

Newsletter
Începe-ți dimineața cu o cană de cafea și articole interesante de la noi
*Respectăm dreptul la intimitate și luăm în serios protejarea datelor

Recomandări

Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *